![]() |
Cytat:
:spoko: |
Fakt, szwagier jest niezly, ale mi bardziej podoba sie Szczesliwy numerek i Hipochondryk :)
|
Toche z innej beczki... ale tesh qpa smiechu ;)
To moje FTP wiec nie bedzie caly czas czynne ale w miare mozliwosci dziala za szybkie tesh nie jest a plik wazy ponad 2MB... ale dacie rade ;p Do sciagania najelpiej uzywajcie FlashGet`a ;-] ftp://cdrinfo:forum@213.77.133.196/config/pajacyki.rar |
Szwagra widzialem bezposrednio w teleturnieju - tak to byla awantura o kase.
Apropos Awantury to byla taka sytuacja ze jedna druzyna wygrala program i zostala nowymi mistrzami nie odpowiadajac dobrze na zadne pytanie. W pierwszym etapie w puli bylo ponad 10k a oni mieli 500 zl. po ostatnim pytaniu i przejeli pule (reszta miala 0 zl. :) ). A potem mistrzowie za ostro zalicytowali, przejechali sie 2 razy i zostali z 0 zl. i tamci przejeli po raz kolejny cala kasa :) Mnie poraza glupota prezeterow typu Bieleninik (jest jeszcze jeden taki gosc i ze 2 kobiety) ktorzy prowadza jakies tam krzyzowko lamislowka, i chyba nawet milisekundy nie zastanawiaja sie nad tym co mowia. Kiedys jak jeden z nich walna po raz n-ty jakas gafe to powiedzial ze znowu go pokaza w tym programie w ktorym pokazuja wpadki prezenterow :) |
Szwagier najlepszy jest :D:D
To chyba jest z "Awantury o kase". Cos tak mi sie kojarzy. |
Cytat:
|
łe no swietne!
Bezapelacyjnie szwagier wymiata! |
dosc dosc !!! ;)
|
Repeta
Ilość załączników: 3
Jeszcze 3 tutaj mam ale cieńsze. Może akurat komuś do gustu przypadną :-)
Ew. oświadczyny.... hehehe :-) |
jerzy jest mezem mojej przyszlej zony.... <oklaski>
|
ssamy szwagra
|
haha, potwierdzam, szwagier wymiata :D ^_^
|
hehe dobre.. najlepszy jest szwagier :D:D
|
Ciąg dalszy...
Ilość załączników: 5
Ciąg dalszy...
|
"Łapu capu"
Ilość załączników: 5
Witam!
W "Łapu capu" na C+ przedstawiają różne wpadki i śmieszne rzeczy, które zostały pokazane w telewizji. Oto kilka z nich, zarejestrowane dzisiaj :-D Może ktoś z Was ma coś podobnego... :-) PS: Polecam "the_best" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |