![]() |
Ilość załączników: 1
noo już prawie || ;)
|
Cytat:
Niżej jest wyższy ale ten z samymi dziewiątkami to pewnie przy użyciu cheatów ;) ??? |
1391.99 :ysz: zabrakło centymetrów ((
|
1362.33, ale ciagle trenuje ;).
|
może powie ktoś jak inni dolatują do 4000 ??? bez tricków to mission impossible
|
... qfa, mi zawsze brakuje "żut beretem" do 1400 (( ale nie popuszczę ... muszę mieć 1400 - wtedy dam sobie spokój ;)
Może ktoś coś dostrzegł w grze i ma jakieś wskazówki, oprócz tych które są na początku gry czyli latać jak najniżej (milimetry od piasku ;) ) i nie latać za wysoko bo tam jest silny wiatr .... ??? :spoko: ...::Update::... Co do "transportu" to celujcie w te wyższe od spodu ... po uderzeniu/zachaczeniu (ale słownictwo ;) ) polecą trochę wyżej co da plus parę metrów na "mecie" :spoko: |
1397.3 ((
edit Chyba najlepiej w mewa ktora leci wysoko... mniej sie wznosi i lagodniej opada, przez co na poczatku jest wieksza predkosc edit 1397.17 (( cos mi tu nie gra |
|
:jupi: 8)
|
Cytat:
|
.:UPDATE 2:.
Moj nowy dotychczasowy rekord: |
Ja dopiero zaczynam, alepostaram sie zawalczyc i pokaze pingwinowi kto tu rzadzi. ;)
|
Ja na razie skromnie ale przed chwilą pobrałem. Tylko 1085. Wydaje mi się że najlepsza część cyklu. :spoko:
|
ja 1220 ale panowie my tu wielcy fani pingwina jesteśmy i śledzimy jego wszystkie części a jakoś nie widzę nicków z forum na liście najlepszych :p
|
1406 i lecimy dalej
pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |