![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
addict :)
Data rejestracji: 12.12.2001
![]() |
szalona klawiatura ;)
Witam wszystkich
![]() Mam klopot z klawiaturka Logitech Desktop Navigator (taka czarna ![]() ![]() Jakies pomysly? Przeladowalem sterowniki do tej klawiatury.. niewiele pomoglo..
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najprawdopodobniej:
zremapuj klawiature, albo w opcjach, albo programowo.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozesz miec zwarcie!
Sprawdz kabelki i styki pod klawiszami. Klopotliwe, ale mozliwe.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Parę lat temu działo mi się coś podobnego z najzwyklejszą w świecie normalną klawiaturą - wydaje mi się, że jest to jakiś błąd Worda albo jego konflikt ze sterownikiem polskiej klawiatury. Otóż kombinacja Shift+Alt+litera zamiast polskiej litery uruchamiała odpowiedni skrót klawiaturowy Worda, uruchamiający jakąś jego funkcję. Nie pamiętam już tego dokładnie, ale wydaje mi się, że Shift+Alt+litera działały jak Ctrl+Alt+litera, czy coś w tym rodzaju. Jedynym rozwiązaniem, jakie wtedy znalazłem, było przedefiniowanie lub usunięcie w szablonie normal.dot odpowiednich skrótów klawiaturowych - było to trochę jak leczenie bólu głowy przez jej amputację, ale na inny pomysł nie wpadłem.
![]() |
#7 | |
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
to nie klawa, ale ten pie.... Word, którego bardzo nie lubie, ale w nim pisze
![]()
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
ja mam taką samą klawiaturkę ale mam inny "problem". Jak zrobić, żeby po naciśnięciu przycisku "User"/Sleep na klawiaturze komp przełączał się w stan wstrzymania? Kiedyś tak mi robił ale po reinstalacji windy xp pokazuje mi się okienko zamknij system. Dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Re: szalona klawiatura ;)
Cytat:
czyli albo masz w wordzie jakies skroty[makra] ktore wywoluja sie tymi kombinacjami albo uklad klawiatury jest zle dobrany ![]() Urelu - czy masz w opcjach winszajsa aktywne przechodzenie stan hibernacji/wstrzymania ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
naturalnie uzywasz PRAWEGO alta? bo z lewym to normalne ze tak sie dzieje
uklad klawiatury powinien byc polski (programisty), stery najlepiej w najnowszej wersji - i koniecznie pod ten system co trzeba w wordzie nie mialem takich cudow - choc klawiatura bajerzasta wytrzymala u mnie tylko 3 miesiace to pisalem wtedy sporo jak ktos nie lubi worda to moza czas sprawdzic open office? do prostych rzezcy (i nawet tych calkiem skomplikowanych) jest w sam raz
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
Oczywiscie, ze uzywam prawidlowego ALT'a
![]() ![]() I chyba prawda... Moze czas sie przesiasc na OpenOffice'a.. Co do tego klawisza user/sleep ... to tez mi nie dziala ![]()
![]() |
|
|