![]() |
mozna to jakos sciagnac skads?
bo ogladalem to juz ok 7min, doszlo do braku przegrody i "uzytkownik odlaczony od uslugi" ]*(@$&@(*$@*($^*&@$^*&@^$*&@$ JAK JA NIENAWIDZE TEPSY TO SIE W PALE NIE MIESCI *@$(@&$(@&*@#^@*&#^@*&#^&@*#^*&@#^*&@^#*&@ |
Cytat:
Utopić ją. |
Cytat:
proboje to dalej ogladac.... dochodzi do bieznika i zawraca na poczatek :| (( |
Cytat:
Cytat:
|
czy "to nawet za darmo nie wzialbym go" to ostatnie zdanie? czy mam probowac jeszcze raz? ((
|
rycho - reputa sie nalezy - niech no mnie tylko odblokuja :)
Predi - przechodzisz do legendy :D film o Aro mnie rozlozyl myslalem ze najgorsze zamowienia i przetargi sa u mnie w robocie, ale widze ze to pikus przy pomyslach policji :D a co do legitymowania dane statystyczne przekazane mediom przez rzecznika prasowego policji: w ubieglym roku policja legitymowala 30 000 osob dziennie przez rok wplynelo 11 skarg na domniemane naruszenie ustawy o ochronie danych osobowych z czego ZADNA nie dotyczyla przypadku naruszeniu w czasie legitymowania slowem - paranoja nikt sie nie skarzy ale szum trzeba zrobic chyba ze ma to na celu wymusic wyposarzenie policji w sprzet lacznosci - wtedy popieram ale na ta chwile to inspektora danych osobowych chyba rozum opuscil policja ma prawo legitymowac, sam kilka razy bylem legitymowany i nie mialem o to pretensji - wszystko kulturalnie i na tyle dyskretnie na ile to mozliwe |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |