Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Letnie igrzyska Rio 2016... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/letnie-igrzyska-rio-2016-a-95787/)

Zetoxa 17.08.2016 22:09

Jak tylko wylosowali Jankesów wiedziałem że to koniec,
oni nie umieją grać ze Stanami, nigdy nie umieli.
Fajdek to mega sensacja, gość ma z psychiką wielkie problemy, nawet
rozgrzewkowe rzuty miał w okolice 78 m, przyszły eliminacje i paraliż.
Wysadził go Nowicki, może on coś ugrać.

grzeniu 17.08.2016 20:28

No to siatkarze się pakują, wcześniej Fajdek zawalił kwalifikacje. Ale gówno k***a

superrrmario 17.08.2016 20:21

Cytat:

Napisany przez icemac (Post 1366616)
jak to ktoś skomentował ... "żołnierze wyklęci" ;)

"Chemical Brothers"

grzeniu 17.08.2016 14:51

A wczoraj/dziś w nocy oglądałem podnoszenie ciężarów w kategorii 105+ :O
Niech mi nikt nie opowiada, że można osiągnąć takie coś bez szprycowania się.... kontrole wyłapują tylko obecnych koksiarzy, a ci co dawali na początku kariery dla zbudowania masy, mięśni, kośćca itd a teraz tylko pilnują by mieścić się w limitach na zawodach pozostają czyści.
Trudno uwierzyć by zawodnik mógł być górą mięśni o wadze 130-170kg osiągając to samym treningiem. Oni rwali po 220kg a podrzucali ponad 250. Ciekawe ile im zajmie osiągnięcie 500kg w dwuboju.

Słyszałem albo czytałem, że jest pomysł wycofania podnoszenia ciężarów z igrzysk. Idea może i słuszna, ale myślę że nic nie da. Tego przemysłu się tak nie zatrzyma.

icemac 17.08.2016 14:22

jak to ktoś skomentował ... "żołnierze wyklęci" ;)

grzeniu 16.08.2016 22:02

Nandrolon rzeczywiście dopinguje.
Ciąg dalszy historii naszych sztangistów. Co ciekawe, rozwój wypadków zaczyna się zgadzać z moimi domysłami. A to nie koniec, do końca daleko...
http://sport.interia.pl/raporty/rapo...-w,nId,2252637

icemac 16.08.2016 12:03

a tak z innej beczki - ile MY zapłacimy ICH za zabawę w Rio ?

coś mi się wydaje, że drogo będzie nas to kosztowało :sciana:

P.S.
nie mówię o przeliczniku - jeden medal = ileśtam milionów k****

ed hunter 16.08.2016 08:52

Słyszałem dzisiaj w radio ojca Anity Włodarczyk, powiedział, że pierwszy komputer dostała na 18 urodziny. :>

6 metrów? Rzuciła o galaktykę dalej! :spoko:

grzeniu 15.08.2016 23:57

A co tu mówić? Totalna deklasacja rywalek, następna rzuciła bliżej o 6 metrów :O Tam nawet walki nie było.
Teraz czekamy na Fajdka, może też mu gładko pójdzie.

Z innych boisk. Siatkarze spacerkiem przeszli Kubę 3:0
A szczypiornistom dupy do ćwierćfinału wwieźli Niemcy. Jak się nie poskładają do kupy, to ich bajka się skończy.

joujoujou 15.08.2016 23:49

Złoty medal Anity Włodarczyk + fenomenalny rekord świata a tu nic ?!?! :kreci_gl:

grzeniu 14.08.2016 12:22

Ta historia jest bardziej śmierdząca, niż się ją pokazuje. Prawdopodobnie wszyscy wiedzieli, a co najmniej się domyślali o co chodzi.
Trenowali gdzieś u ruskich, poza zgrupowaniem kadry, poza wszelką kontrolą i ochroną. W dodatku komisja antydopingowa nie zastała ich w podanym miejscu. To już daje do myślenia i zapewne jak tylko się pojawili w Rio to poszli na pierwszy ogień z testami. Dość dużo mozna wywnioskować po wypowiedziach choćby Kołeckiego, Bonka, czy tego naszego profesora od dopingu (jak mu tam...)
A nasi niby z przyczyn technicznych nie zdążyli zrobić analiz próbek przez miesiąc? I to przed wyjazdem na igrzyska? No bez jaj.
Przecież mieli je pobrane na początku lipca. Pewnie czekali, czy uda się im przejść przez sito w Rio...wtedy u nas też wyniki byłyby ok.

A wracając do bieżących spraw.
Siatkarze przegrali z ruskimi 3:2. Wynik co prawda już nie rzutuje na sprawę awansu, ale szkoda. Zaawsze każdej przegranej z ruskimi szkoda :D
Piłkarze ręczni pokonali Szwecję 25:24. Znaczy jesteśmy w grze z dużymi szansami awansu. Mecz, jak to zwykle z nimi bywa, trzymający w napięciu. Widać było brak Michała Jureckiego - wydawało się, że ta kontuzja to nic poważnego, a tu zanosi się że nie zagra jeszcze w meczu ze Słowenią.

ed hunter 14.08.2016 10:02

Jest niby możliwość, że jakiś życzliwy dodał im tego do żarcia, a właśnie tego, bo to szybko nie wydala się z organizmu...

- Deckard - 14.08.2016 09:37

No ale odpowiedzcie sobie na jedno podstawowe pytanie , jedziecie na największa międzynarodowa imprezę sportowa , na które na 100% będą przeprowadzane testy antydopingowe

i pomijając kwestie moralne stosujecie doping który jest już znany od chyba 30 lat ;)
to albo jesteście za***iscie głupi i liczycie że jakoś to przejdzie :rotfl:

albo ktoś z PZPC oznajmia że wszystko jest załatwione :>

bo w dolewanie do próbki czy ogólne matactwo próbki nie wierze

Kogoro 14.08.2016 08:34

Kurka nam nie zakręcili, ale to było za mało.

-----------------------
Zielińscy na 85% stosowali doping. Tomasz był zabawny, jak starał się przekonać, że wiedzę o nandrolonie zdobył dopiero przy okazji pozytywnych testów kontroli antydopingowej.

M@X 13.08.2016 18:01

Krotko. Nie wierze Zielinskiemu. Siedze troche w temacie i nie da sie grac czysto i miec takich lap jednoczesnie. Koksy byly na pewno.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36.