![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Przywracanie uszkodzonych plików w Windows 98 ??
Witam !
Problem jest następujący - czy ktoś pamięta co należy wpisać do opcji - URUCHOM w Windows 98, aby uruchomić program - opcje w Windows 98 przywracania uszkodzonych plików ? Jestem u znajomego, bo ma awarię i wiem, że taka opcja jest, ale nie pamiętam jaką ma nazwę ![]() Za wszelką pomoc z góry dziękuję !!!! Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
![]() |
Witam ponownie !
Znalazłem już to powyższe ale nadal nie mogę uruchomić dźwięku - instalowałem na nowo sterowniki, usuwałem i instalowałem - a nadal mam takie coś: Liczę na pomoc !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym powiedzial ze masz ciagle zle sterowniki, szukaj na plytkach dostarczonych z kompem
![]() |
#4 | |
Guru
![]() |
Cytat:
I ciągle to samo ... Aha - dodam jeszcze - bo nie napisałem - wszystko zaczęło się od uruchomienia się dwa dni temu scandisk dokładnego, po czym na kompie nie było sterowników np. do USB itd. - te dało się zainstalować - jak dziś przyszedłem to okazało się, że w menadżerze urządzeń nadal jest kilka wykrzykników - ale pousuwałem to i po pobraniu z płyty WIN98 jest z resztą OK - tylko ten dźwięk nadal ![]() ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak to intel nie zwrocilem uwagi
![]() Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 09.02.2006 o godz. 15:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
![]() |
Witam !
Ściągnąłem najnowsze sterowniki do AC 97 i ...nic nie pomogło ... ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
a jak zakładka zasoby? konfliktów niema? kiedys tak miałem z jakimś soundblasteram, za chinskeigo boba nie chciał odpalić. niby ine było konfliktów, wykrzykników i innych pytajników a dzwięku zero. dopiero ręczne ustawienie odpowiednich zasobów dało rezultat. trafiłem dopiero za 5 czy 6 razem ale działa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
![]() |
Cytat:
Jeśli dobrze pamiętam to wczoraj sprawdzałem - i konfliktów nie było (może jutro poproszę Wuja, żeby jeszcze raz zobaczył). To jest karta na płycie - więc chyba powinno być OK ? Wszystko sprowadza się, że dotychczas przez ponad rok działało OK - no i u poprzedniego użytkownika tej płyty także. I jeszcze jak tak grzebałem to wyskoczył jakiś znak zapytania przy jakimś elemencie karty sieciowej - KARTY SIECIOWE - MICROSOFT TV/Video Connection ? A tak jak już pisałem wszelkie próby odinstalowywania, instalowania, usuwania z menadżera, najnowszych sterowników - na nic. Skanowałem też antywirusem - nic. Więc chyba to wina systemu - albo dysku - są na nim dwa bad'y (wędrują - tzn. potrafią zmieniać miejsce). Szczególnie, że jak napisałem zaczęło się to od włączenia skanu dokładnego podczas odpalania kompa, a następnie nie było np. sterowników do USB także. A że dysk ma już znacznie ponad 5 lat (Seagate 10 GB) - więc Wuja zdecydował się kupić nowy - dlatego też wstrzymałem się z reinstalką do czasu wymiany - aby nie robić dwa razy tego samego. A na razie musi obyć się bez dźwięku. Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|