![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
polska vs reszta świata
koszykarze już przegrali. czy w ich ślady pójdą piłkarze? [mecz z danią sie właśnie zaczął]
ja obstawiam: na dziś dwie porażki czyli polska vs reszta świata 0:2 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
wafel
![]() |
już dania nam strzeliła jednego gola
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
gratulje precyzji w obliczeniach - pomyśl o zakładach
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
No niestety kolega nie wyliczył z precyzją tylko edytował posta.Jak wcześniej zaglądałem tutaj to nie był ojeszcze tego 0:2 !!!!!!
![]() |
#6 |
wafel
![]() |
albo ja mam zły przekaz albo wy zły odbiór. nie typowałem wyniku meczu z danią, bo kogo to obchodzi ile przegraliśmy. moją intencją było dostrzeżenie, iż obydwie reprezentacje: w kosza i w noge przegrają. co do kosza, to posta pisałem po tym jak odszedłem zdegustowany od telewizora [nie tylko gra - no może nie licząc 4 kwarty - ale także reklamy + kurier pod koniec 2 kwarty], a jeśli chodzi o piłkę nożną to wiedziałem, iż przegrają i dlatego siedziałem przed kompem nie fatygując sie przed telewizor, a co do edycji posta. miała ona miejsce. ale polegało to na poprawieniu składni. wynik polska reszta świata był tam cały czas. i jest to zupełnie coś innego aniżeli polska vs dania 0:2 który padł komplikując sprawę odbioru mojego posta.
skomplikowany ten wywód? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ramblings of a Madman
![]() |
nieskomplikowany ani post ani wywód...tyle że mam dziś potwornego kaca.....no coment
![]() |
#8 |
...niepoprawny marzyciel.
![]() |
ja napisze tylko tak :
:-D
![]() |
#9 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Trzeba wyzucic tego nieudacznika z funkcji trenera reprezentacji bo zrujnuje polska pilke. Niedosc ze dwa zespoly wloskie sprowadzil do drugiej ligi to jeszcze nasza reprezentacje chce pograzyc
![]()
![]() |
#10 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Nie twierdze ze Boniek jest dobrym trenerem. Ale gdybysmy w druzynie mieli dwoch pilkarzy takich jak on, to ten mecz pewnie bysmy wygrali. Sek w tym ze nasi pilkarze to szmaciarze !!! Nie ma w czym wybierac, jeden gorszy od drugiego. Jak widze w telewizji ze nasz reprezentant potyka sie sam o pilke, nieatakowany przez przeciwnika i pada jak dlugi na murawe to sorry, ale on nie powinien grac, tylko pilki podawac. Ostatniego meczu nie ogladalem bo zwyczajnie szkoda mi bylo czasu na kolejne zenujace widowisko. Gdyby ci ludzie, ktorzy nazywaja sie reprezentantami, pilkarzami, mieli w sobie choc odrobine samokrytyki, skruchy po zawalonym meczu, umiejetnosci realnego ocenienia swoich mozliwosci, to moze mialbym do nich choc troche szacunku. Ale nie mam bo jak mozna miec ? Przed kazdym meczem bredza ze dadza z siebie wszystko, ze nie zawioda kibicow, ze pokaza na co ich stac. I co ? Jak wygraja to tylko z San Marino, albo z podobna druzyna :-D Ale za to ile potrafia znalesc usprawiedliwien na swoja beznadziejna gre... Jak ich slucham czasem to poprostu zalosc mnie ogarnia. Jak juz im sie fuksem uda wygrac z jakas slabiutka druzyna to fetuja to conajmniej jakby wygrali z Niemcami albo Brazylia. :-D Ile bylo gadania i przepowiadania swietlanej przyszlosci dla polskiej pilki po awansie do MS ? Jacy to byli nasi "reprezentanci" butni i dumni... Jakie kontrakty reklamowe popodpisywali... Ile sie kasy nachapali ? I co ? Na MS nasi pilkarze pokazali nam ile sa warci i gdzie jest nasze miejsce w pilkarskim swiecie. Szkoda pisac dalej..... Szmaciarze jakich malo....
Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 22.11.2002 o godz. 13:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie ogladalem meczu - mielm wazniejsze rzeczy na glowie - musialem pokoj posprzatac
![]() ale wynik mnie nie zdziwil.
![]() |
![]() |
|
|