Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.05.2005, 22:16   #1
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Kulinaria

Szukam dla koleżanki informacji o obyczajach i historii kulinarii...
Plissska pomóżcie, bo szukam i szukam i znalazłem dopiero jedną ciekawszą stronę...

Pozdro i z góry dzięki
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.05.2005, 22:24   #2
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Chodzi Ci o Polsce? Jakis region czy co?
Stary 11.05.2005, 22:34   #3
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
najprościej chyba google--> kulinaria w posce i na swiecie
;0
Stary 11.05.2005, 22:36   #4
Mich@ł
Ismail Delivered

Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Chodzi Ci o Polsce? Jakis region czy co?
Właśnie o to chodzi, że nie wiem. Chyba jednak chodzi o Polskę... Jak na razie, to googlarka głównie daje mi linka do jednej i tej samej strony
Stary 11.05.2005, 22:45   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Dj Mich@ł
Właśnie o to chodzi, że nie wiem. Chyba jednak chodzi o Polskę... Jak na razie, to googlarka głównie daje mi linka do jednej i tej samej strony
kurcze rusz głową!!!
prestań myśleć o koleżance!
kulinaria?
jakie jeszcze słowa mogą być podobne?

kto jak kto ale ty nie wymagasz prowadzania z rączkę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.05.2005, 22:52   #6
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tu---http://www.google.pl/search?hl=pl&q=polska+kuchnia&btnG=Szukaj+w+Google &lr=lang_pl
i tu -- http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...kaj&lr=lang_pl

wiecej nie wymyśliłem
Stary 11.05.2005, 23:16   #7
Mich@ł
Ismail Delivered

Cytat:
Napisany przez ed hunter
kurcze rusz głową!!!
prestań myśleć o koleżance!
kulinaria?
jakie jeszcze słowa mogą być podobne?

kto jak kto ale ty nie wymagasz prowadzania z rączkę.
Masz rację...
Tylko trochę z tym szukaniem mam utrudnione zadanie, bo mi tak wolno Internet chodzi, że.... :/ Okienko odpowiedzi ładowało mi się prawie 3 minuty, google też ślamazarnie chodzi... Wogóle wszystkie strony się wczytują baaaaaaaaardzo powoli. A co dziwne, radio internetowe chodzi bez przycięcia

Ale fakt jest faktem, że stron nie mogę przeglądać zbyt efektywnie... Nawet na pewnym forum żadziej bywam, bo bardzo niemiłosiernie mi to chodzi

Dlatego, jeśli ktoś miałby jakieś materiały o tym, to byłbym bardzo wdzięczny...

Pozdro
Stary 12.05.2005, 00:16   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zrozumiałem.

zaraz idę spać (no chyba że...)

więc nic nie wyszukam.

może jutro.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: