![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Linksys WRP400 i problemy z podłączeniem
Znajomy kupił Router Linksys WRP400 CISCO i do tego drukarkę pod Lan. Poprosił mnie bym mu zrobił w pracy sieć z kilku komputerów. I pierwszy komputer podłączyłem bezprzewodowo wkładając do niego kartę Wifi linksysa i połączenie przebiegło bez problemu. Potem podłączyłem drukarkę po kablu i też działa ona poprawnie. Dopiero problem zaczął się przy podłączeniu laptopa, który już wielokrotnie łączył się z sieciami bezprzewodowymi. Gdy chcę się podłączyć do tej sieci to wyskakuje mi jakieś zabezpieczenie i prosi mnie o stworzenie sieci i podanie ośmiu cyfrowego klucza, który jest wydrukowany na pudełku lub urządzeniu, ale nigdzie takiego klucza nie widzę. Z innymi, które wykrywa laptop mogę bez problemu się połączyć po podaniu klucza, którym jest ta sieć zabezpieczona. Oczywiście na routerze nie ustawiałem żadnych szyfrowań sieci.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problemy z kartami pamięci dla PS2 | Berion | Hardware | 0 | 23.02.2008 14:47 |
Problemy z litkiem 812s@832s | Drian | Napędy optyczne DVD | 2 | 15.10.2005 18:32 |
SVCD z AVI - problemy z kolorem i dzwiękiem | gregorex | DVD-Video | 1 | 04.07.2004 17:27 |
Problemy z cdrinfo | esem | Propozycje, sugestie, błędy forum | 6 | 02.02.2003 17:23 |
Problemy z dyskiem HITACHI_DK23AA-12B | Kricho | Napędy optyczne CD | 3 | 04.09.2001 15:12 |