![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Staly dostęp - 32zl/miesiąc
zamierzam po swietach zalozyc to u siebie.czy ktos z was korzysta z radiomodemów itp. Chodzi mi o oferte firmy www.freeway.pl Cena jest szokujaco niska(32zl/mies.)A moze to jakies badziewie , ten internet bez kabla? Co Wy na to?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Re: Staly dostęp - 32zl/miesiąc
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Jesli ja bym miał wybór albo zwykły modem i nr 0202122 albo stały dostep za 32 pln na miesiac i nie zasysał bym z muła tylko siedział na chatach i przegladał www to czemu nie ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Zgadzam się z laserem
|
|
|
#6 |
|
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Jezeli chcesz tylko przegladac strony lub siedziec na ircu albo sciagac niewielkie pliki to nie ma co sie zastanawiac.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ktoś z tego korzysta ?
|
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
no wlasnie, czy ktos ma cos takiego u siebie? Czy na prace tych urządzen mają wpływ warunki atmosferyczne?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli masz do wyboru modem z TPSA a ta oferte, wybierz radiomodem... chodzi o oplaty... transfery sa takie sobie, wystarczaja do "przecietnego" korzytania z netu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Popieram !! Bierz to jesli nie chodzi ci o sciagania duzych plikow .A tak w ogole zawsze to kolejny krok w oslabieniu naszego kochanego monopolisty
Czego wam i sobie zycze :-D
|
|
|
#11 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
my też bylibyśmy zainteresowani - są tam też opcje za 64 zł i chyba za 120 czy coś takiego - transfer jest wtedy trochę szybszy. Niestety u Nas to jedyna alternatywa ISDN -a .Czy ktoś to już ma ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Jak by sie uprzeć to ja mam zamontowany net na podobnej zasadzie tyle ze nie mam modemu radiowego tylko zwykła karte sieciową. Na bloku jest antena taki pałąk troche podobny do tych które sa na stronce freewaya i z tego co mi tłumaczył BAS to jeszcze musi być kartta radiowa i hub od huba idzie kabelek do mojej karty sieciowej. Za 128kbps / 16KB/s / płace 80PLN na miesiac i jest spox. Mówie to jest troche inna technologia ale przesył sygnału jest taki sam tylko z tego co widze róznica polega na końcówce zamontowanej w kompie ja mam sieciówke a tu macie radiomodem / z antenką / Wg mnie to najbardziej opłacalne jest ta oferta za 99PLN miesiecznie tylko pytanie czy to jest 128kbps czy 128KB/s ?? ale i tak to sie najbardziej opyla bo przy takiej predkosci mozna jush cos zdziałać ale do www oferta pierwsza jaknajbardziej styka
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
czy ktos tu jest z tarnowa i orientuje sie czy w tarnowie tez jest cos takiego
chetnie bym sobie cos takiego zalozyl.ja tez popieram kolegow.zakladaj!co ci szkodzi!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ale nawet jak ktosby chcial ciagnac z mula albo donkeya czy innego to mozna nawet jak jest taki transfer tylko ze dluzej a jak ktos czeka na film cala noc to czemu nie moze poczekac 3 czy wiecej dni!
|
|
|
|
#15 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|