Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Linux i internet! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/linux-internet-20189/)

mallow 22.04.2003 11:13

Cytat:

cana napisa***322;(a)
1. dla winmodemów jest mało sterów pod linuxa a ten duszek to winmodem / można spróbować zmodować inne stery dla podobnych wynalazków /jak się poszuka to znajdzie się i stery i co trzeba zmienić/ ale jak testowałem parę to niestety kicha z tego wyszła :(/
2. u mnie na zewnętrznym i rh 7.x /tęczak też od zoltrixa :) wszystko chodziło ładnie i bez żadnych kłopotów i na operze i na galeoniku/
pozdro

czyly z internetem si moge pozegnac na linuxie ?

cana 22.04.2003 11:09

1. dla winmodemów jest mało sterów pod linuxa a ten duszek to winmodem / można spróbować zmodować inne stery dla podobnych wynalazków /jak się poszuka to znajdzie się i stery i co trzeba zmienić/ ale jak testowałem parę to niestety kicha z tego wyszła :(/
2. u mnie na zewnętrznym i rh 7.x /tęczak też od zoltrixa :) wszystko chodziło ładnie i bez żadnych kłopotów i na operze i na galeoniku/
pozdro

kizio 22.04.2003 11:01

Jest to jednoczesne przedstawienie przedstawienie 2 rzeczy, w tym przypadku jestem Guru na forum (mam powyżej 1000 postów) a także dl;a infroamcji jest że mam linux'a kapujesz???

camfo 22.04.2003 10:57

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
w statusie mam tak. ale to nie znaczy że jestem Guru w Linuksie! Każdy kto na forum przekroczył 1000 postów to może się nazywać Guru! A mój status zaczerpnąłem od Laser'a (on ma >>>Guru on 2k<<<) a ja mam Guru na Linuksie czyli jestem guru na tym forum ale mam linuxa!
Dobra spoko to był przecież żart...ale nie rozumiem Twojego ostatniego zdania, czyli
"a ja mam Guru na Linuksie czyli jestem guru na tym forum ale mam linuxa! " - jesteś guru na tym forum, ale masz linuxa...i co z tego??? - jakos nie rozumiem...

mallow 22.04.2003 10:35

kizio ty sie ciesz ze ci wogole chodzi ... bo moja przygoda z netem skonczyla sie na tym ze pisze "inicjalizacja modemeu" i sie polaczyc wogole nie moge ?? czy modem musi byc zgodny z lx ?
mam zoltrixa spitita ?? jakies stery tzeba miec ??
bo ja juz nie wiem co mam robic :blee:

kizio 22.04.2003 10:24

w statusie mam tak. ale to nie znaczy że jestem Guru w Linuksie! Każdy kto na forum przekroczył 1000 postów to może się nazywać Guru! A mój status zaczerpnąłem od Laser'a (on ma >>>Guru on 2k<<<) a ja mam Guru na Linuksie czyli jestem guru na tym forum ale mam linuxa!

camfo 21.04.2003 22:52

Ja się na linuxie nie znam...ale to Ty podobno jesteś jak sam piszesz "Guru on Linux":) - więc w czym problem??????:P

kizio 21.04.2003 15:41

Linux i internet!

Dlaczego pod Linux'em bardzo wolno działa mi net??? Po windowsem i IE działa szybko a pod linux'em i mozzilom oraz Konquerorem strasznie muli! Mam Mandrake 9.1 net ustawiony prawidłowo, ip i te inne przypisane przez DHCP!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19.