![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potrzebuje PODPOWIEDZI :)
Na siwzo zinstalowanym XP
na dziendobry dostaje okienko z czerwonym krzyzykiem ![]() Plik helpctr.exe - blad ... i kod 0xc0000142 i tak zapetla (potrafi i 100 szt otwierac helpctr.exe) sie ze uruchamia sie wkolko Moze jakis podpowiedzi ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
To mi wygląda na jakiegoś wirusa albo spyware'a. Przeskanuj kompa dobrym antywirusem i antyspyware'm, np. NOD32 + Spybot S&D, oczywiście obydwa programy zaktualizuj do najnoszych baz.
![]() |
![]() |
#3 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
Oby zastosuje sie do polecenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
HelpCtr.exe Proces uruchamiany przez Windows
Co zrobić, gdy nie działa pomoc w Windows XP i pojawia się komunikat o niemożności odnalezienia pliku helpctr.exe? Trzeba dodać do rejestru ścieżkę do tego pliku. Można to zrobić poniższym poleceniem: REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ap p Paths\HELPCTR.EXE" /VE /T REG_SZ /D "C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\HelpCtr. exe" /F ale czy pomoże to nie wiem i zobacz jeszcze to http://support.microsoft.com/default...%3Bpl%3B873158 http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-341684.php
Stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... ![]() Ostatnio zmieniany przez **mondeo** : 18.01.2006 o godz. 23:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
ale czasami centrum pomocy sie wlaczy( odrazu na dziendobry)czesciej wywala to co helpctr....i tak dalej ... tylko co powoduje to ze sie wlancz samoczynnie wylaczenie CENTRUM POMOCY przez service.msc tez nic nie daj wywal BLAD...helpctr.... ale mam wrazenie ze to neostrada poczas instalacj co .........? bo odrazu mi wywal pilk pomocy Glownie chodzi co powoduje wlanczanie Centrum Pomocy .....zaraz startuje po zladowaniu plkow z auto startu Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 18.01.2006 o godz. 23:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|