![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak to odblokowac :)
Udostepnilem znajomym kompa na kilka godzin, no i mam za swoje
![]() Ogladali strony dla doroslych, i teraz mam problem: CÓŚ wlazlo mimo Nortona i firewalla i jakos nie moge sie do tego zebrac. Podmienilo mi strone startowa i zablokowalo ja, jest nieaktywna i na dodatek mam taki komunikat: co z tym zrobic, coby jakos sie pozbyc, malym kosztem. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Albo mi się zdaje albo juz było
![]() A jak nie to hmm ... format c: ![]() Puki co to nic wiecej mi do głowy nie przychodzi ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
norton to shit - i to dawno juz bylo, uzyj szukaj i takie tam
takiego syfu bys nie zlapal, gdyby znajomi nie widzieli IE i uzyli czegos innego a skoro sie juz poznecalem to teraz rozwiazanie nie wiem jak jest w xp ale w 2k3 ustawienia dostepnosci managera zadan uruchaima sie z poziomi gpedit.msc [Group Profile editor czy jakos tak] u mnie jest to w 'zasady kompa/szablony adm/system/opcje klawiszi c a delete - 'usun managera zadan' mam wrazenie ze widzialem podobny wpis w jeszcze jednym miejscu w tych drzewkach - ale jak po nich pochodzisz to zrozumiesz czemu nie musze tego pamietac - troche tego jednak jest :/ polecam procexpnt - zastepuje managera zadan, na dodatek robi to wybitnie dobrze
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
OK! Dzieki Sid!
-pomoglo. Norton moze i shit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
Bo jeśli wierzyć gazecie Chip to deklasuje rywali, ba zjada ich na śniadanie - w ostatnim numerze jest test firewali i tylko Outpost Firewall Pro go pokonał... Również mam legalnego Nortona - razem z płytą główną dostałem Norton Internet Security 2004 ale tylko kilka minut gościł w mym kompie - przecież to kobyła jakich mało i szybciutko przeprosiłem się z Outpostem Free
![]() |
![]() |
#6 |
Głupi Yasio
Norton Antyvirus & Norton Firewall 2003 - licencja 1 stanowiskowa.
NIS nie instalowalem, mam w firmie oryginalnego - za bardzo obciaza system, na Athlonie 2400+/512mbRAM/Soltek - przycinal start i dzialanie WXP w sposob....no irytujacy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eloise - zjada na sniadanie powiadasz... to pewnie dlatego jest taki gruby i zajmuje caly dostepny RAM
![]() a tak na serio to dlugo uzywalem NPF, potem Symantec Corporate Firewall Client, w miedzy czasie przewinol mi sie Outpost i ZoneAlarm oraz ZoneAlarm Pro i skonczylem na Sygate'ie - z tego dopiero jestem zadowolony co do group policies editor - poterzna narzedzie o ktorym nikt nie pamieta/nie wiem - choc moze to i lepiej bo za jego pomoca mozna rownie latwo naprawic system jak i dokumentnie go roz....ic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
@ nimal
może w tym artykule ktoś zapomniał dopisać: Tekst sponsorowany. BTW swoją drogą to dziwne, że program na którym użytkownicy psy wieszają dostaje Chip Power
![]() |
#9 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Panda Antyvirus z aktywną ochroną firewall
![]() |
|
|