Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.08.2004, 20:02   #1
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Jak to odblokowac :)

Udostepnilem znajomym kompa na kilka godzin, no i mam za swoje
Ogladali strony dla doroslych, i teraz mam problem:
CÓŚ wlazlo mimo Nortona i firewalla i jakos nie moge sie do tego zebrac. Podmienilo mi strone startowa i zablokowalo ja, jest nieaktywna i na dodatek mam taki komunikat:
co z tym zrobic, coby jakos sie pozbyc, malym kosztem.
Dołączone obrazki
Jak to odblokowac :)-komunikat.jpg 
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.08.2004, 20:08   #2
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Albo mi się zdaje albo juz było
A jak nie to hmm ... format c:
Puki co to nic wiecej mi do głowy nie przychodzi
Stary 05.08.2004, 20:17   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
norton to shit - i to dawno juz bylo, uzyj szukaj i takie tam
takiego syfu bys nie zlapal, gdyby znajomi nie widzieli IE i uzyli czegos innego

a skoro sie juz poznecalem to teraz rozwiazanie

nie wiem jak jest w xp ale w 2k3 ustawienia dostepnosci managera zadan uruchaima sie z poziomi gpedit.msc [Group Profile editor czy jakos tak]

u mnie jest to w 'zasady kompa/szablony adm/system/opcje klawiszi c a delete - 'usun managera zadan'

mam wrazenie ze widzialem podobny wpis w jeszcze jednym miejscu w tych drzewkach - ale jak po nich pochodzisz to zrozumiesz czemu nie musze tego pamietac - troche tego jednak jest :/

polecam procexpnt - zastepuje managera zadan, na dodatek robi to wybitnie dobrze
Stary 05.08.2004, 20:44   #4
yahol
Głupi Yasio

yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
OK! Dzieki Sid!
-pomoglo.
Norton moze i shit ale oryginalny i szkoda by bylo, co by sie marnowal na polce
Stary 05.08.2004, 20:50   #5
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Norton moze i shit
Mowa o Norton Firewall?

Bo jeśli wierzyć gazecie Chip to deklasuje rywali, ba zjada ich na śniadanie - w ostatnim numerze jest test firewali i tylko Outpost Firewall Pro go pokonał...

Również mam legalnego Nortona - razem z płytą główną dostałem Norton Internet Security 2004 ale tylko kilka minut gościł w mym kompie - przecież to kobyła jakich mało i szybciutko przeprosiłem się z Outpostem Free
Stary 05.08.2004, 21:00   #6
yahol
Głupi Yasio

Norton Antyvirus & Norton Firewall 2003 - licencja 1 stanowiskowa.

NIS nie instalowalem, mam w firmie oryginalnego - za bardzo obciaza system, na Athlonie 2400+/512mbRAM/Soltek - przycinal start i dzialanie WXP w sposob....no irytujacy.
Stary 05.08.2004, 22:08   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
eloise - zjada na sniadanie powiadasz... to pewnie dlatego jest taki gruby i zajmuje caly dostepny RAM /joke
a tak na serio to dlugo uzywalem NPF, potem Symantec Corporate Firewall Client, w miedzy czasie przewinol mi sie Outpost i ZoneAlarm oraz ZoneAlarm Pro i skonczylem na Sygate'ie - z tego dopiero jestem zadowolony
co do group policies editor - poterzna narzedzie o ktorym nikt nie pamieta/nie wiem - choc moze to i lepiej bo za jego pomoca mozna rownie latwo naprawic system jak i dokumentnie go roz....ic
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.08.2004, 22:17   #8
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@ nimal

może w tym artykule ktoś zapomniał dopisać: Tekst sponsorowany.

BTW
swoją drogą to dziwne, że program na którym użytkownicy psy wieszają dostaje Chip Power
Stary 05.08.2004, 22:35   #9
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Panda Antyvirus z aktywną ochroną firewall
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: