Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.11.2003, 08:46   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Gdzie mozna sciagnac: Open Office (Star Office), Gimpa?

Pytanie jak w temacie. TPSA w koncu uruchomila mi dzisiaj (wlasciwie to wczoraj, ale nie mozna bylo jeszcze nic zrobic) Neostrade i chodzi calkiem niezle, wiec sciagnalbym sobie te programy. Zwlaszcza, ze, jak napisalem w innym poscie, zamierzam sie zapoznac z darmowymi odpowiednikami drogich, komercyjnych programow.

Tak wiec jezeli ktos moglby mi podac jakies linki, gdzie mozna te rzeczy znalezc, bylbym wdzieczny

ps: Przy okazji, TPSA postanowila zrobic mi przyjemnosc i o fakcie uaktywnienia lacza, poinformowac przez sms-a. Milo z ich strony, ale nie mogli mi na poczatku powiedziec, ze cos takiego zrobia. Przeciez ja przez ostatnie 10 dni (bo oczywiscie uaktywnili lacze ostatniego - 10 dnia roboczego) sprawdzalem to po kilka razy dziennie, odlaczajac i podlaczajac wszystkie telefony w domu. Caly tez czas zastanawialem sie, czy aby wszystko dobrze podlaczylem. A wystarczylo poczekac na wiadomosc i dopiero wtedy sprawdzic. Ehhh, TPSA nie umie nawet isc na reke klientom.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.11.2003, 08:53   #2
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
http://www.openoffice.pl/index.php?N...f7eebe214cc0dd

http://www.inet.art.pl/openoffice/index.php

Gogle.pl - dziala.
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.11.2003, 09:17   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
star offica juz chyba nie znajdziesz - ja szukalem dlugo i jesli byl jakis to warezowy albo nieaktualna juz dawno beta - uzywam openoffica - ma wady i czasami zle formatuje to co splodzil MS - ale to mnie nie dziwi i nie zniecheca - nie potrzebuje niczego wiecej - nawet do pracy inzynierskiej wiecej mi nie bedzie potrzebne
Stary 26.11.2003, 12:50   #4
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
OpenOffice'a polecam ściągnąć z tej stronki:
http://www.ux.pl/openoffice/
Swoją drogą, sam przesiadłem się na OpenOffice'a. Robi bardzo pozytywne wrażenie. Korzystam z niego od ok. miesiąca i stwierdzam, że jak na moje potrzeby nie jest wcale mi potrzebny M$Office w horrendalnej cenie i z mnóstwem zbędnych wodotrysków. Zresztą jestem nawet skłonny zaryzykowac stwierdzenie, że OpenOffice też nie ustępuje zbytnio M$Office, jeśli w ogóle ustępuje.
Jak na darmowy pakiet, to jest rewelacja. Warto nawet chyba wydać te ok. 100zł (w zależności od wersji) i kupić go w celu wspomożenia takich przedsięwzięć.

Pozdrawiam
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.11.2003, 13:16   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie ustepuje? faktycznie malo powiedziane: export do pdf, export do swf, rozbudowane i berdzo intuicyjne numerowanie rozdzialow, polewaczka stylow, budowany modol do grafiki wektorowej, w pelni trojwymiarowe wykresy obslugujace przezroczustosc... to rzeczy o ktorych uzytkownik MS Office moze tylko pomazyc
reszta zas jest podobna...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.11.2003, 16:16   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzieki za odpowiedzi, zaraz sobie sprobuje sciagnac. Google nie uzylem, przyznaje sie, ale napisalem ten post na uczelnie, bo zalezalo mi, zeby miec juz odpowiedz, kiedy wroce do domu, sorry

A Star Office'a ostatnio nawet zainstalowalem z jakiejs starej plytki Niezbednika z Komputer Swiata, ale byla to naprawde stara wersja, bo nawet nie obslugiwala polskich znaczkow. Troszke sie zniechecilem, chociaz program sam w sobie wyglada w porzadku. Trzeba sie bedzie po prostu do niego przyzwyczaic

Stary 26.11.2003, 16:33   #7
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Chyba i ja przesiąde się na OpenOffice'a! Już go ściągam. Wersję UX.pl OpenOffice 1.1.0-4.

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.11.2003, 16:45   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez kizio
Chyba i ja przesiąde się na OpenOffice'a! Już go ściągam. Wersję UX.pl OpenOffice 1.1.0-4.
U mnie tez wlasnie leci

Kurcze, to az przyjemnosc oserowac transfery przez Neostrade Niby te 20KB/s to nie nawet polowa jej mozliwosci, ale w porownaniu do 2 - 3, ktore ostatnio osiagalem na modemie, to niebo a ziemia. Nie lubie chwalic TPSA (zwlaszcza, ze rzadko na to zasluguje ), ale przymykajac oko na kwestie organizacyjna i podejscie do klienta, dzialanie tej uslugi jest wysmienite

Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: