Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   List do Bravo - mało nie spadłem z krzesła... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/list-bravo-malo-nie-spadlem-krzesla-36777/)

Berion 10.07.2004 13:07

A wracając do tej "kaszanki". Jestem ciekawy (nawet jeśli to nie prawda) czy jej nie było wstyd tak samej przed samą sobą pisać takie coś.
PS: Po tym co przeczytałem straciłem całkowicie apetyt na kaszankę - nie wiem dlaczego ;)

Loczek 10.07.2004 09:40

Cytat:

Napisany przez CrazyLucas
a "pies ja lizal" znacie - tez z bravo.pl

Tak jej namietnie lizal ze jej rozum wylizal.

mr_spock 10.07.2004 01:59

ej, a czemu ja nei znam?? :)
???

andrzejj9 10.07.2004 01:51

Cytat:

Napisany przez CrazyLucas

Oj znamy znamy, ale nie bardzo jest o czym mówić

;)

CrazyLucas 10.07.2004 01:43

.::piotrek::. 09.07.2004 14:28

Ale niektore osoby sa glupie

gallus 07.07.2004 13:21

Cytat:

Napisany przez nimal
gallus_anonim - napisales "funny fotos" i tak sobie pomyslalem ze szkoda ze ta panienka nie udostepnila odpowiednich photos w cely lepszego zrozumienia sytuacji i posiadania pelnego kontekstu przez czytelnikow :D wtedy dopieo istoryjka by miala czytalnosc :D albo niepoczytalnosc :D

Jezeli by udostępniła to zobaczylibyśmy jak wyglada kaszanka na "patelni" ;) :spoko:

nimal 07.07.2004 13:17

gallus_anonim - napisales "funny fotos" i tak sobie pomyslalem ze szkoda ze ta panienka nie udostepnila odpowiednich photos w cely lepszego zrozumienia sytuacji i posiadania pelnego kontekstu przez czytelnikow :D wtedy dopieo istoryjka by miala czytalnosc :D albo niepoczytalnosc :D

andrzejj9 07.07.2004 13:16

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
hehe dobre te historyjki na bravo... to mozna poprostu przenieśc do tematu Funny fotos....

Możnaby w sumie, ale tamten temat chwilowo chyba się zatrzymał (albo ja już nie otrzymuje powiadomień o nowych postach). Chwilowo dajmy i tutaj trochę humoru :)

gallus 07.07.2004 13:13

hehe dobre te historyjki na bravo... to mozna poprostu przenieśc do tematu Funny fotos....

mr_spock 07.07.2004 12:58

Cytat:

Napisany przez MacGyver
:haha:
Napisz coś w pamiętniku to poczytamy ;) :)

ale porabana ekipa tam siedzi :)
zaczole sobie robic jaja, a oni na mnei napadli ze niedouczony jestem... bo "jak by mnei pani z biologi dorwala, bo by mnei skrzyczala" :)

andrzejj9 07.07.2004 11:30

Cytat:

Napisany przez przemo_one
lolq niezale u mnie jest klijentka na dzialkach jakas brzydka co jej kawalek banana zostalo ale z kaszanka to jeszcze nikt nie probowal - zreszta skad ja moge wiedziec :)

Nieprzewidywalne są pomysły ludzkie ;)

przemo_one 07.07.2004 11:23

lolq niezale u mnie jest klijentka na dzialkach jakas brzydka co jej kawalek banana zostalo ale z kaszanka to jeszcze nikt nie probowal - zreszta skad ja moge wiedziec :)

Piotr4s 07.07.2004 11:22

Też za bardzo nie chce mi się w to wierzyć

Mily_ 07.07.2004 11:22

Cytat:

Napisany przez pppnet
Mnie po prostu brak słów... co za głupie dziewcze!!! Ale czy ta druga odpowiedź redakcji jest autentyczna??

Ja też wątpie, wątpie też czy wogóle list jest autentyczny znaczy się czy takie zdarzenie miało miejsce czy ktoś sobie tak dla jaj ten list napisał.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:07.