![]() |
Cytat:
Leszek M. ktorego ludzie maja gleboko sam wiesz gdzie, a moze pan Nicea albo smierc, ktory w swoich komentarzach osiaga szyty glupoty i bezczelnosci (moim zdaniem robi sie z niego taki lepper w bialych rekawiczkach), no to moze kaczor, ktory swoja prezydenture w warszawie uwaza za wzorowa bo skierowal juz ponad 400 wnioskow do prokuratury (czyli 2 dziennie) i porozklejal we wszystkich autobusach plakaty o otwarciu muzeum powstania warszawskiego ktore odbedzie sie w sierpniu (no bo to jego sztandarowe osiagniecie) - a inwestycje ... a co to jest ?? !! O Romanie nawet nie bede sie rozpisywal ... Mimo ze nie ukrywam ze partie na ktore bym zaglosowal to PO/UW (ewentualnie UPR, ale to jak poprzednie dwie by sie skompromitowaly), to ogromna nadzieje wiaze z nowa inicjatywa marszalka Borowskiego, ktorego razem z Andrzejem Celinskim uznaje za bardzo wartosciowego czlowieka. I do tego jeszcze Jolka na prezydenta - ludzie co tu sie dzieje !!!! |
To bedzie jazda Jolka K. Prezydentem, a Andrzej L. Premierem. Ludzie pisze o wize do US
|
Cytat:
czy jestes/byles czlonkiem ogranizacji faszystowskiej lub brales udzial w ludobojstwie czy masz cos wspolnego z organizacjami terrorystycznymi lub czy brales kiedys udzial w zamachu |
he he oprocz pytan to czeba byc jeszcze fotogenicznym :) Zdjecie podobno ma tez znaczenie ^_^
|
Apokalipsa!!!
...dzień przed wyborami we wspomnianym 2004 roku... ...śmietnik, gdzieś niedaleko ul. Wiejskiej w stolicy... ...coś trzasło za koszem, potem błysk i pojawił się ON.. ...Bohater poprzedniej części - "BUNT MASZYN ROLNICZYCH"====> LEPP_1000. Był to starszy już egzemplarz ANDRUTOIDA, konstrukcja stalowa powlekana...kaszanką Resztę dopisze historia.. P.S. Może nie będzie tak źle |
Cytat:
|
Cytat:
vivat andrzej lepper! :zeby: jako zagorzały zwolennik pana przewodniczącego, stanowczo i kategorycznie domagam się usunięcia w/w dowcipu. :zeby: to hańbiące posunięcie, godne takich zer, jakie reprezentują nas obecnie w sejmie i senacie. balcerowicz musi odejść... |
ten caly topic nie jest smieszny, bo jest prawdziwy
czas nadejdzie ze faktycznie na bialorus bedziemy chcieli uciekac, jesli nadal polskie spoleczenstwo bezie wykazywac sie takim poziomem *****izmu jak dotychczas - GRRRRR!!!... a frekwencja w wyborach znowu siegnie dna, po czym wszyscy beda narzekac ze jest zle - LUDZIE GLOSUJCIE ROZSADNIE, I PRZEDE WSZYSTKIM GLOSUJECIE WOGULE! |
Cytat:
prorokuje ze sie rzad lub Sejm roz******y i beda przyspieszone wybory w ktorych wygra Rokita ale bedzie musial wspolrzadzic albo z Kaczorami albo z PSLem bo wiekszosci nie osiagnie. Przez rok do wyborow prezydenckich cudow nie zdziala a w zwiazku z wejsciem do Unii otworzy sie worek z ludzkimi nieszczesciami. W rezultacie jak beda wybory prezydenckie to wygra Lepper i to w cuglach. Moze nawet w pierwszej turze. A potem Rokita postara sie o zmontowanie mu afery takiej jak Paskasowi, o co w wypadku Leppera nie bedzie trudno. |
z tą aferą to nie był bym taki pewny. z leppera jest lepszy cwaniak. może na burackie zagrywki ale jest cwany, kasiory tyle ponoć na trzepał, że hoho. gdzieś był wywiad z ludzmi z jego rodzinnej wioski, wozi się niezła furą a jak ktoś podskoczy to bęcki
|
Cytat:
jest zdjęcie w jakiejś gazecie, Lepperek z rodziną na wakacjach (sprzed 8 lat chyba) i córeczka w koszulce Versace za 1200zł :) wiec pieniedzy mu nie brakuje, a to jeszcze czasy zanim był TAK SŁAWNY :P |
Cytat:
PO+NowaLewicaBorowskiego 7% (wymagany prog 8%) PSL 7% (wymagany prog 5%) PiS 9% (ktory wyszedl z rzadu dla zasady, po tym jak NowaLewicaBorowskiego glosowala podobnie jak PO) LPR 20% (bo giertych mowil ze bedzie zle) Samoobrona 23% (ale lepper mowil glosniej) No i teraz rodzi sie pytanie: do ktorego kraju uciekac ?? (mam nadzieje ze do tego czasu skoncze studia, bo za rzadow leppera i giertycha dyplom polskiego mgr. nie bedzie zbyt duzo wart, jak jedna polowa zajec na uczelniach to bedzie religia, a druga ideologia socjalistycznego pantwa rolniczo-produkcyjnego). EDIT Cytat:
|
Ehh do czego to dojdzie
|
Cytat:
o i teraz mi przypomniałes gdzie to widziałem :) artykuł widziałem w angorze, a oczywiscie ujawnił to M.W. :) czy mu wierzyc ? ja pisze to co czytałem wyraznie zaznaczyłem :) pzdr |
No to wielka machina ruszyla. Plan sie rozpoczal - dni Millera zaczely sie odliczac...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |