![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Lista najlepszych programów - EDYCJA II
Witam!
Ponieważ powstały nowe, lepsze prgramy, więc postanowiłem liste zaktualizować. Głosy możecie oddawać w następujących kategoriach wymienionych poniżej. Prosze glosowac podajac nazwe kategorii, a nastepnie nazwę programu.
Strona będzie dostępna pod niezmienionym adresem: http://freewebs.com/zuk4u
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Moja lista
![]() Antywirus: Kaspersky AntiVirus Personal Pro 4.5 Audio: Winamp 5 Archiwizator: WinRAR 3.30 Defragmentacja: O&O Defrag 6.0 Professional Edition Emulacja CD: Alcohol 50% lub 120% Firewall: ZoneAlarm Pro 4.5 lub Norton Personal Firewall 2004 Flash: Macromedia Flash MX 2004 FTP: Total Commander 6.0 Graficzne: CorelDRAW 11 lub Jasc Paint Shop Pro 8 IRC: mIRC 6.0 Komunikator: Tlen.pl Nagrywanie CD: Nero 6.3.0.2 lub Alcohol 120% Narzędziowe: Norton SytemWorks 2004 Pro OCR: FineReader 7 Pro Odtwarzacz DivX: ALLPlayer 2.1 Odtwarzacz DVD: PowerDVD 5 P2P: eWombat o.o65e (mod eMule) Przelądarka WWW: Opera 7.23 lub Mozilla 1.6 Poczta email: MS Outlook 2003 Pakiet biurowy: MS Office 2003 Professional Ściąganie plików: FlashGet 1.5 Zmiana wyglądu: StyleXP 2.0 (tylko dla XP) Tworzenie stron WWW: Pajączek NxG 5 Kataloowanie plyt: Advanced Disc Catalog System operacyjny: Windows XP Pro Uff, to chyba na tyle ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
i to prawie wszystko darmowe wow zaraz zaczynam sciagac
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 18.03.2004 o godz. 17:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
to taki joke był
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Jako, że w pierwszej edycji chyba nie brałem udziału, teraz coś napisze
![]() Programy wg. mnie najodpowiedniejsze w swojej klasie: Antywirusowe - AVG Free Anti-Virus System "6" Audio - Winamp Archiwizujace - WinRar Defragmentacja - windowsowy ![]() Diagnostyczne - różnie, ale mało korzystam Emulowanie napedow cd - Alcohol 120% Firewalle - Sygate Personal Firewall Graficzne - Presto! ImageFolio, Adobe Photoshop, IrfanView jeśli chodzi o przeglądarke Komunikatory - GG Kopiowanie - ?ale czego? Płyt - Alcohol 120%, plików Total Commander Miksowanie muzyki - drobne przeróbki, cięcia w Nero Wave Editor Nagrywanie plyt - Nero "5", Alcohol 120% Obróbka tekstu - MS Word 2000 OCR - Abbyy Fine Reader Sprint (4 mam akurat) Oczyszczanie rejestru - RegCleaner Odtwarzacze filmów - Vplayer, Windows Media Player Usuwanie spamu / popup'ów - Ad-aware 6 P2P - Kazaa Lite, Overnet Pakiety biurowe - MS Office 2000 Pocztowe - Outlook Express 6 Przegladarki internetowe - narazie Internet Explorer (6) ![]() Przyspieszanie systemu - jakieś magiczne sztuczki? nie używam ![]() Rozpoznawanie/pobieranie kolorow - pipeta spod Presto! ImageFolio Sciaganie plików - FlashGet Systemy operacyjne - win 2003 server enterprise edition, (XP prof, win 2000 prof - również cenie) Translatory - eng, deutsch 3.0 Tworzenie/otwieranie obrazów plyt - Alcohol 120% po raz trzeci ![]() Wyszukiwarki serwerów do gier - EYE All Seying Eye Zarzadzanie partycjami - Partition Magic Zrzuty ekranu - IrfanView (starcza ![]() zapomniałem o FTP - a tu Total Commander z przyjazną i banalną opcją "FTP" ------------------------------------------------------------------ Mała uwaga: nie ma przeglądarek do zdjęć ![]() ![]() pzdr
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 19.03.2004 o godz. 10:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |