Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   "LIVE STRONG" - ŻÓŁTA OPASKA (https://forum.cdrinfo.pl/f5/live-strong-zolta-opaska-53708/)

Lukash 01.09.2005 22:22

ale to nie wiesz co kupujesz masz strony internetowe gdzie jest pokazane jak wyglada opakowanie i orgnalna opaska wystarczy poczytac i nie ma problemu:D

andrzejj9 01.09.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez ed hunter
podaj mnie do sądu za 10 złotych.

Podałbym.. i wygrał, a dodatkowo jeszcze zarządzał odpowiedniego odszkodowania za straty. To plus koszty procesu może zwróciłyby już większą uwagę takiego delikwenta..

ed hunter 01.09.2005 21:55

Cytat:

Napisany przez Eliasz
A tu bym się nie zgodził z Tobą, przynajmniej nie do końca.

No bo jak w opisie aukcji pisze, że jest to oryginalny towar, to towar musi być oryginalny, w przeciwnym razie sprzedawca nie wywiązuje się z warunków umowy, a w tym wypadku można odstąpić od finalizacji umowy i towaru nie kupić ( a jeśli już towar kupiliśmy to można rządać zwrotu pieniędzy (całej kwoty albo jakiejść części).

Oczywiście opaska taka na allegro kosztuje załóżmy 10 zł i większości by się nie chciało dochodzić swoich praw, ale zagrożenie komentarzem negatywnym może w jakiś sposób wpłynąć na "naszą" korzyść.

Ogólnie nie widze żadnej przeszkody by kupować na allegro, jeśli tylko wie się od kogo się kupuje.

pzdr.

Piszesz jak byś nigdy na bazarze nie Był???

kup pan opaskę, oryginał od samego Amstronga, tego co mu jaja na raka wycieli.

a jak się coś nie spodoba to:

widziały gały co brały i spadać.

zaraz, zaraz - to jest taka wiekla bakteria.

podaj mnie do sądu za 10 złotych.

dalszych cytatów z warszawskich bazarów nie przytoczę.

Eliasz 01.09.2005 21:47

Cytat:

Napisany przez cancel
[...] Podobnie jest z tymi opaskami jak kupisz na allegro to masz pewność, że są to orginalne opaski?? Przecież mogli te zdjęcia skopiować z jakieś stronki, a jak kupisz w sklepie takim jak opaska.pl to masz pewność, że są to orginalne opaski. Dlatego ja nie kupie na 100% nic na allegro.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tu bym się nie zgodził z Tobą, przynajmniej nie do końca.

No bo jak w opisie aukcji pisze, że jest to oryginalny towar, to towar musi być oryginalny, w przeciwnym razie sprzedawca nie wywiązuje się z warunków umowy, a w tym wypadku można odstąpić od finalizacji umowy i towaru nie kupić ( a jeśli już towar kupiliśmy to można rządać zwrotu pieniędzy (całej kwoty albo jakiejść części).

Oczywiście opaska taka na allegro kosztuje załóżmy 10 zł i większości by się nie chciało dochodzić swoich praw, ale zagrożenie komentarzem negatywnym może w jakiś sposób wpłynąć na "naszą" korzyść.

Ogólnie nie widze żadnej przeszkody by kupować na allegro, jeśli tylko wie się od kogo się kupuje.

pzdr.

cancel 01.09.2005 17:49

Cytat:

Napisany przez kontestator
tak sie zastanawiam nad sensem zakupu tych opasek na allego czy z innych nieoficjalnych źródeł ich dystrybucji. przezciez sprzedaż ich zasila szczytny cel, a zakup ich na allegro i poźniej lasnowanie sie ;) ze to jest sie terndy (czy jak tam to sie teraz mówi) jest śmieszne,to tak jakbym wydrukował sobie w domu serduszka wielkiej orkiestry i cały rok w nich chodził mając oklejone całe ubranie...
a moze ja sie nie znam i jestem człowiekie nie mna czasie || metal up your ass ||

Jak sobie wydrukujesz serduszka wielkiej orkiestry to tylko po to aby pokazać, że "wspomagasz" szczytny cel albo dla szpanu, a jak dostaniesz to serduszko jak dałeś jakieś pieniądze na wielką orkiestre, niekoniecznie po to aby zaszpanować. Podobnie jest z tymi opaskami jak kupisz na allegro to masz pewność, że są to orginalne opaski?? Przecież mogli te zdjęcia skopiować z jakieś stronki, a jak kupisz w sklepie takim jak opaska.pl to masz pewność, że są to orginalne opaski. Dlatego ja nie kupie na 100% nic na allegro.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukash 01.09.2005 15:24

nie bo jak wydrukujesz sobie serduszka to bedzie oszustwo bo pieniedzy na orkiestre nie dales a jak kupisz sobie opaske to jakas kasa idzie na szczytny cel...ja mam opaske live strong.czlowiek wspiera szczytny cel ale z drugiej strony w Polsce juz widze ze ludzie na tym ostry interes robia..normalnie opaska kosztuje w USA 1$ a u nas mozesz znalesc za 7-8zl najtaniej, czyli 100% przebicia niezly zarobek:D

kontestator 01.09.2005 15:13

tak sie zastanawiam nad sensem zakupu tych opasek na allego czy z innych nieoficjalnych źródeł ich dystrybucji. przezciez sprzedaż ich zasila szczytny cel, a zakup ich na allegro i poźniej lasnowanie sie ;) ze to jest sie terndy (czy jak tam to sie teraz mówi) jest śmieszne,to tak jakbym wydrukował sobie w domu serduszka wielkiej orkiestry i cały rok w nich chodził mając oklejone całe ubranie...
a moze ja sie nie znam i jestem człowiekie nie mna czasie || metal up your ass ||

Madine 30.08.2005 19:29

Jakby ktos mial do sprzedania w rozsadnej cenie 1 opaske livestrong i 1 stand up speak up, to prosze o kontakt na e-mail mm_@autograf.pl lub gg 5535082

Lukash 15.08.2005 19:13

ja sobie zamowilem ta opaske ze strony opaska.pl ma przyjsc w tym tygodniu, strasznie modne sie staly i widze ze ludzi na allegro ladanie na nich zarabiaja....ostre przbicei jest ta opaska w USA kosztuje 1$ u nas 3-4 razy drozej....:)

P.S. sorki za ten temat opaski mam nadzieje ze moderatorzy go wyrzuca

cancel 14.08.2005 13:42

Są już opaski LIVESTRONG, zaczynają już wysyłac do tych co złożyli na nie zamówienie jak ich nie było na magazynie. Za tydzień będzie można kup;ić opaskę NO COMPROMISE, a za jakieś 2 tygodnie opaskę ONE. Niestety oapski STAND UP SPEAK UP będą dostępne dopiero od przyszłego miesiąca. Tutaj jest link do orginalnego tekstu na www.opaska.pl

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!

cancel 12.08.2005 15:19

Damianos L: to na 100% są orginały, a o dostawie dowiesz się klikając na produkt.
Ja zamawiam chyba opaski LIVESTRONG i STAND UP SPEAK UP jak już będą

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!

B@rtek 12.08.2005 14:51

My z kumpel zamawiamy 10 szt. za 10$ i do tego przesyłka 10$ i razem wychodzi 20$, czyli ok. 60PLN :)

Po jednej zostawimy dla siebie, a resztę sprzedamy :D

Eliasz 12.08.2005 14:50

Ludzie na allegro niezły na tym robią interes. Bo jeśli opaska kosztuje 1$ albo nawet 2$ a w Polsce na allegro są po ~12 zł (1$=~3,35zł) to sami sobie polczcie ile na tym zarabiają

Damianos L 12.08.2005 14:39

Cytat:

Napisany przez cancel
Teraz można kupić opaski LIVESTRONG oraz STAND UP SPEAK UP w sklepie internetowym www.opaska.pl (chwilowo zapasy opasek się wyczerpały). w najbliższym czasie mają tagże opaski ONE i NO COMPROMIS. Mój brat kupił tam i dostał na 100% jest to orginalna opaska. Opaska LIVESTRONG kosztuje 10 zł. ale lepiej kupić tam niż na allegro i to jeszcze drożej. Serdecznie polecam.

fajno, chyba sobie zamowie....:) tylko ciekawe kiedy beda mieli dostawe... i czy to naprawde sa oryginaly? maja znaczeki nike i brak napiso made in china?

cancel 12.08.2005 11:14

Teraz można kupić opaski LIVESTRONG oraz STAND UP SPEAK UP w sklepie internetowym www.opaska.pl (chwilowo zapasy opasek się wyczerpały). w najbliższym czasie mają tagże opaski ONE i NO COMPROMIS. Mój brat kupił tam i dostał na 100% jest to orginalna opaska. Opaska LIVESTRONG kosztuje 10 zł. ale lepiej kupić tam niż na allegro i to jeszcze drożej. Serdecznie polecam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26.