![]() |
ale to nie wiesz co kupujesz masz strony internetowe gdzie jest pokazane jak wyglada opakowanie i orgnalna opaska wystarczy poczytac i nie ma problemu:D
|
Cytat:
|
Cytat:
kup pan opaskę, oryginał od samego Amstronga, tego co mu jaja na raka wycieli. a jak się coś nie spodoba to: widziały gały co brały i spadać. zaraz, zaraz - to jest taka wiekla bakteria. podaj mnie do sądu za 10 złotych. dalszych cytatów z warszawskich bazarów nie przytoczę. |
Cytat:
No bo jak w opisie aukcji pisze, że jest to oryginalny towar, to towar musi być oryginalny, w przeciwnym razie sprzedawca nie wywiązuje się z warunków umowy, a w tym wypadku można odstąpić od finalizacji umowy i towaru nie kupić ( a jeśli już towar kupiliśmy to można rządać zwrotu pieniędzy (całej kwoty albo jakiejść części). Oczywiście opaska taka na allegro kosztuje załóżmy 10 zł i większości by się nie chciało dochodzić swoich praw, ale zagrożenie komentarzem negatywnym może w jakiś sposób wpłynąć na "naszą" korzyść. Ogólnie nie widze żadnej przeszkody by kupować na allegro, jeśli tylko wie się od kogo się kupuje. pzdr. |
Cytat:
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nie bo jak wydrukujesz sobie serduszka to bedzie oszustwo bo pieniedzy na orkiestre nie dales a jak kupisz sobie opaske to jakas kasa idzie na szczytny cel...ja mam opaske live strong.czlowiek wspiera szczytny cel ale z drugiej strony w Polsce juz widze ze ludzie na tym ostry interes robia..normalnie opaska kosztuje w USA 1$ a u nas mozesz znalesc za 7-8zl najtaniej, czyli 100% przebicia niezly zarobek:D
|
tak sie zastanawiam nad sensem zakupu tych opasek na allego czy z innych nieoficjalnych źródeł ich dystrybucji. przezciez sprzedaż ich zasila szczytny cel, a zakup ich na allegro i poźniej lasnowanie sie ;) ze to jest sie terndy (czy jak tam to sie teraz mówi) jest śmieszne,to tak jakbym wydrukował sobie w domu serduszka wielkiej orkiestry i cały rok w nich chodził mając oklejone całe ubranie...
a moze ja sie nie znam i jestem człowiekie nie mna czasie || metal up your ass || |
Jakby ktos mial do sprzedania w rozsadnej cenie 1 opaske livestrong i 1 stand up speak up, to prosze o kontakt na e-mail mm_@autograf.pl lub gg 5535082
|
ja sobie zamowilem ta opaske ze strony opaska.pl ma przyjsc w tym tygodniu, strasznie modne sie staly i widze ze ludzi na allegro ladanie na nich zarabiaja....ostre przbicei jest ta opaska w USA kosztuje 1$ u nas 3-4 razy drozej....:)
P.S. sorki za ten temat opaski mam nadzieje ze moderatorzy go wyrzuca |
Są już opaski LIVESTRONG, zaczynają już wysyłac do tych co złożyli na nie zamówienie jak ich nie było na magazynie. Za tydzień będzie można kup;ić opaskę NO COMPROMISE, a za jakieś 2 tygodnie opaskę ONE. Niestety oapski STAND UP SPEAK UP będą dostępne dopiero od przyszłego miesiąca. Tutaj jest link do orginalnego tekstu na www.opaska.pl
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!! |
Damianos L: to na 100% są orginały, a o dostawie dowiesz się klikając na produkt.
Ja zamawiam chyba opaski LIVESTRONG i STAND UP SPEAK UP jak już będą Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! |
My z kumpel zamawiamy 10 szt. za 10$ i do tego przesyłka 10$ i razem wychodzi 20$, czyli ok. 60PLN :)
Po jednej zostawimy dla siebie, a resztę sprzedamy :D |
Ludzie na allegro niezły na tym robią interes. Bo jeśli opaska kosztuje 1$ albo nawet 2$ a w Polsce na allegro są po ~12 zł (1$=~3,35zł) to sami sobie polczcie ile na tym zarabiają
|
Cytat:
fajno, chyba sobie zamowie....:) tylko ciekawe kiedy beda mieli dostawe... i czy to naprawde sa oryginaly? maja znaczeki nike i brak napiso made in china? |
Teraz można kupić opaski LIVESTRONG oraz STAND UP SPEAK UP w sklepie internetowym www.opaska.pl (chwilowo zapasy opasek się wyczerpały). w najbliższym czasie mają tagże opaski ONE i NO COMPROMIS. Mój brat kupił tam i dostał na 100% jest to orginalna opaska. Opaska LIVESTRONG kosztuje 10 zł. ale lepiej kupić tam niż na allegro i to jeszcze drożej. Serdecznie polecam.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |