![]() |
Cytat:
|
A ja na kierunku humanistycznym jestem :P POLSKI - HISTORIA- ŁACINA - WOK a 48 LO w warszawie :P
|
No to ja też się dopisze!;)
Zespół Szkół Elektryczno-Mechanicznych w Nowym Sączu Liceum Profilowane, profil elektrotechniczny Hehe, nowa matura mnie czeka w tym roku.... |
Cytat:
Pozdro |
5 LO im. Wspólnej Europy w Olsztynie.
Teraz I rok Filologii angielskiej na UWM w Olsztynie. |
A ja jestem w 2 LPzi (liceum profilowane - zarządzanie informcją)
niestety technkikum informatycznego już nie ma... a elektronika mnie nie kręci ;) |
II LO w moim mieście - chodziłem...
|
III a Technikum Ekonomiczne w Gostyniu... Nawet idzie wytrzymać :>
|
I LO w Koninie, im. Kosciuszki
|
Zespol Szkol Elektronicznych w Sosnowcu
A obecnie Vrok Automatyka na AGH(IMiR) |
XLO Poznań - 2 Klasa...profil informatyczno - fizyczno - matematyczny z rozszerzonym angielskim
|
A ja myślę iść (myślę, bo to dopiero za rok) do Liceum Profilowanego -> zarządzanie informacją...
P.S. W ankiecie najbardziej podoba mi się ostatnia odpowiedź;) |
2. klasa II LO im Kazimierza Jagiellończyka w Elblagu, klasa humanistyczna z zozszezonym porgramem Polskiego, Historii, WOSu, Angielskiego i Francuskiego.
pozdro ;) |
XIV LO im S. Staszica w Warszawie :) - klasa o profilu Matematyczno-Eksperymentalnym [o matko...]
Wydzial Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej [tzw. informatyka] czlowiek ktory nie przezyl studiow, normalnych - dziennych, z duzym wymiarem godzin w tygodniu - do konca zycia bedzie mial dziure w zyciorysie [nie chodzi o CV, tylko o wspomnienia] ludzie - idzcie na studia, wyksztalcenia wam panstwo nie ukradnie |
Cytat:
Ja idę za rok do II LO w Koninie :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21. |