![]() |
odpowiedzi
a) przestaniesz jak bedziesz mial myche b) ladowanie? wystarczy raz na pare dni na noc do 'stacji dokujacej' wrzucic i lux c) tak bo tak :P d) powinienes odzwyczaic sie od rzucania myszka w sciany :haha: ;-) pozdro ;) |
MX to oznaczenie ukladu optycznego
wiec pisanie 310 ma ok, a 510 rewelacyjny to pomylka mam 310 i jestem bardzo zadowolony gdy kupowalem swoja, to 510 byla duzo drozsza, teraz bym ja wybral bo roznica niewielka |
Witam!
mr_spock przeciez optyka sie rozni w tych modelach: MX310 - 4.7 MP MX510 - 5.8 MP wiem wiem - w praktyce roznica nie jest odczuwalna Nie o cene mi chodzi :) Powiedz mi jak sie trzyma MX310 i jaka jest w dotyku? |
Jesli trzymasz myche koncami palcow to jezdzi sie nia super,
jesli pelna reka (kladziesz cala dlon) to troche slabiej. Wada sa wszystkie oznaczenia (logo logitecha i strzalki), po prostu sie sciaraja i po lilku mies ich zupelnie nie widac ;) (w zasadzie tym sie nie przejolem) Plastik tak naprawde nie jest czarno srebrny, tylko srebrno granatowy (widac przy ostrym dziennym swietle) Jedyna wada, ktora mnie drazni ja szczeliny w laczeniach czesci mychy, wchodzi tam wszysko ze skory dloni. Ale to kwestia przetarcia calosci |
Witam!
No wlasnie przeczytalem, ze mala jest... Zamowielem wlasnie MX510 czerwona :) 216zl razem z przesylka :) czekam i kontempluje :) |
Widzę, że klamka zapadła.
Nie udzielałem się, bo pisałeś, że nie jesteś zainteresowany Razer'em. Gdybym ja był w tej chwili na kupnie to brał bym to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14708 pozdr. |
Cytat:
Ta szparka rzeczywiście dosyć spora ale w sumie mi tak nie przeszkadza :) Przyciski na szczęscie jeszcze się nie starły :> Ta mycha za 60zł też jest wypasiona :) @Remix gratuluje wyboru :D PS W vobisie (dosyć drogi sklep) tą myszke można było dostać za 199zł, chyba słabo szukałeś :peace: Tak byś miał na miejscu i wyszło by taniej... |
Cytat:
ale prawda jest taka ze na rekach sa rozne syfy ktore tam wchodza np kuz |
Cytat:
Mnie latem denerwował fakt (nie wiem dlaczego wtedy, może częściej na dworze byłem??) że na przyciskach osadzał się "brudek" który można była łatwo wytrzeć :) ale strasznie wkurzające to było jak po każdym dłuższym korzystaniu z kompa takie coś miałem :) |
Cytat:
tak faktycznie jest, zwlaszcza jak sie reka poci (u mnie przy grach :P ) W tej myszce 310 jest tak czesto, np na tracker'rze za 10zl tak nie bylo |
Witam!
Kodziu na ta myszke kupilem za 198, ale koszt przesylki 18zl zrobil i cene 216zl Wiem wiem.. niebieska mozna kupic nawet za 177zl - znalazlem taka cene - ale to niebieska, a ja chcialem czerwona, ktora trudniej dostac dlatego zdecydowalem sie na komputronik.pl - kilka zlotych nie robi mi roznicy :) Co do Razora - fajna, ale ergonomika daleko odbiega od MX'ow - widzialem testy i porownania (zdaje sie na benchmarku lub tomshardware, a moze jeszcze gdzies indziej - nie wazne) i jednak MX bardzej mi przypadl do gustu... Moj status zamowienia to: przekazano do wysylki :) - pewnie jutro wysla, a w srode lub czwartek dotrze do mnie :) |
remix, test mx 500 (miales racje, jakos mi sie 'fajdnelo' ;-) respect) vs razer byl prawdopodobnie na tweak.pl :)
pozdro ;) |
Witam!
Mozliwe nie pamietam... ale z tego co pamietam to test byl MX500 vs Razer lub MX510 vs Razer :) |
MX510 cena: 169; zł w MM
|
Witam!
Ale niebieska - a ja mam czerwona :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |