![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
![]()
Witam
Problem jest taki ze ta mysz potrafi wlasciwie w kazdym momencie gdzies uciec, najczesciej w lewy gorny rob ekranu i siedzi tam przez pare sekund. Musze wtedy nerwowo poruszac nia zeby ja 'odczarowac'. Czy dzieje sie tak dlatego, ze mysz jest po prostu zepsuta? Druga sprawa to przewijanie scrollem. Czesto leci cala strona zamiast tych 3 linijek i nie da sie tego zatrzymac (i to nie tylko wtedy kiedy strona sie nie zaladuje). Dzialam glownie na operze 6.05, czasem ie. Teraz pare szczegolow, ktore moze cos podpowiedza: mysz usb, ale dziala przez przejsciowke na ps2; typ BJ69, wolny sprzet na win98. Dzieki za pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Mialem taki sam proble - myszka robila co chciala na pulpicie i nie tylko! Nic nie mozna bylo z nia zrobic wiec kopulem druga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Nie wydam kolejnych 70 zl, a mysz jeszcze mloda i na gwarancje zawsze moge dac, ale wczesniej wolalbym sie czegos dowiedziec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: logitech optyk skacze
Cytat:
w pracy uzywam tego logitecha za 70 zl i szalal na podkladce jak ja wywalilem jest OK
![]() |
![]() |
#5 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
czesto tak sie dzieje przez podkladki(kolor,material
![]() >> ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Gość
|
Ja wzywam jako podkladki, tacki wycyganionej w aptece!25x50cm z reklama Prospamu (taki syrop na kaszel) idealna, lekko chropawa, duza, w neutralnych kolorach, myszka idealnie po niej chodzi i nic sie nie dzieje! Doskonala! A jak mi myszka robi cyrki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Wydawalo mi sie, ze dzisiejsze optyki dzialaja na prawie kazdej powierzchni, a tym bardziej na podkladkach. Chodzila calkiem dobrze na ubraniu sic! Niemniej jednak sprobuje bez podkladki i jak tylko bede zdam relacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
Miałem ten sam problem z taką samą myszką - problem tkwi tylko i wyłącznie w podkładkach - wywaliłem starą i przykleiłem sobie na biurko tapetę i od tamtego czasu chodzi idealnie - ani razu nie skoczyła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Hehe tak sie składa ze mam dostep do tych podkładek / od czasu do czasu zalezy co przyniosa loodzie reklamujacy leki / i mam podkładke FENISTIL Gel oraz druga - wyciagnalem od firmy STIHL z wypasionom piła łancuchowa - wszystko chodzi cudownie. Jesli chodzi o podkłądki pod optyki - jaki kolor jest lepszy jasny czy ciemny - słyszalem jus obydwie teorie ale jak jest w praktyce / słyszałem ze podkładki ktore maja wiele kolorów odpadaja - ale tylko słyszalem .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Laser, ze tez wygrzebales takiego starego posta...
![]() Co do mojej myszy to wszystko sie poprawilo jak zmienilem podkladke, bo jak pozniej sie przyjrzalem starej to miala ona dziwne mikro-pory ktore moze wlasnie byly przyczyna wszystkiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|