Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.12.2003, 21:13   #1
tomall0
karpiarz:)

Data rejestracji: 25.09.2002
tomall0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Logowanie

Witam, mam problem, otóż jako administrator nigdy się nie logowałem, zresztaą inne osoby także. Dziś coś pokombinowałem (foldery prywatne) i muszę się logować. Znam hasło, ale chcę powrócić do stanu sprzed, tzn. każdy wchodzi i nikt się nie loguje. jak to zrobic?Aha zapomniałem Winda XP

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.12.2003, 23:05   #2
cinma
Samiec - twój wróg!

Data rejestracji: 21.06.2003
cinma zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
programik TweakUI ma taka opcje (autologowanie)
do WinXP to chyba to sie nazywa TweakXP, ale nie gwarantuje, ze na pewno

poza tym widzialem tez gdzies opis jak to zrobic recznie i o ile dobrze kojarze to na http://www.winxp.com.pl/ (poszukaj w artykule o zamianie Win2k3 z serwera na workstatio, to chyba tam bylo)
cinma jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2003, 08:03   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
komenda Control Userpasswords2 daje Ci dostep do wszystkich ustawien zwiazanych z uzytkownikami i ich logowaniem
tweakui i tweakxp to dwa rozne programy - tweakui jest produkcji ms i jest skladnikiem powertoysow
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2003, 13:26   #4
cinma
Samiec - twój wróg!

Data rejestracji: 21.06.2003
cinma zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
tweakui i tweakxp to dwa rozne programy - tweakui jest produkcji ms i jest skladnikiem powertoysow
moze masz i racje, moze cos pomylilem z tymi nazwami - chodzilo mi o ten programik microsoftu, ale nie pamietalem jak sie dokladnie nazywa (pamietam, ze najpierw sie nazywal TweakUI, ale nie bylem pewnien, czy jego wersja pod XP nie nazywa sie jakos inaczej)
zreszta nie trzeba instalowac od razu calych powertoys'ow; wedlug mnie z calego pakietu (PowerToys) warto zainstalowac tylko ten programik (to chyba wlasciwie bylo rozszerzenie panelu sterowania CPL)
cinma jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: