![]() |
A gdzie poprawnosc polityczna ;p
|
przeciez w ameryce zyja najwieksze glupole wiec po co tam sie pchac ! i jeszcze rzadzi nimi taki jeden bhuszmen,
kazdy sie nasmiewa ! a wszyscy sie pchaja i jak by mogli to by pociagiem na jednej nodze jechali !! nic z tego nie rozumiem - chyba glupi jakis jestem |
dziękuję za odpowiedzi
|
Pisze ze 'JA' ale decyzja raczej nie byla moja.
9 lat temu majac 12 lat moja rodzina dostala papier z amerykanskim orlem na kopercie i od tej pory mieszkam za oceanem. Teraz sam nie wiem co robic, chetnie wracam do Wrocka, ale jednak wychowalem sie tutaj w L.A. ... shuma02 |
Cytat:
Ja jeszcze nie wypelnialem, ale tez nie bylem zainteresowany. W Ameryce spedzilem rok i na razie mi wystarczy :) |
hey,
ja tez wypelnialem bez polskich znakow, i tez skutecznie :) |
Oki, juz wiem. Siostra mowi, ze bez polskich znakow i jest tego prawie pewna ;) (no dobra, niech bedzie, ze jest calkiem pewna). Podobno, jak sie uzyje polskich, to po prostu anuluje cale wypelnienie.
|
Spytam sie mojej siostry, bo ona to nie raz wypelniala (ale ostatnim razem skutecznie :) ), wiec na pewno bedzie wiedziec. Potem napisze.
|
Loteria wizowa do USA - pytanie o polskie znaki
na stronie http://www.dvlottery.state.gov/application_one.php jest formularz zgłoszeniowy do loterii wizowej USA
w związku z tym mam pytanie - czy wypełniając go mogę używać polskich znaków np. ą, ć, ź, ó ? jeśli nazywam się Gżegżółka to mam wpisać "Gżegżółka" czy "Gzegzolka" ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:00. |