![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#24 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Ale mi wstyd !!!!!!!
Złamałem się i obejrzałem przed kinem ![]() No nic mam wersje 2cd DVD-rip - kopia xvid fakt był 1 błąd na cd1 ale nandub-em wyciełem 30klatek i nikt nawet nie zauważy . dzwięk ok zero rozjazdów - musze mieć inną wersje niż niektórzy tu pisali. Co do części merytorycznej: 1.Film mi się podobał 2.Duże brawa dla scenarzystów - zachowali spójność książki 3.Zmiany w stosunku do książki były wymagane dla potrzeb zmieszczenia się w 3h (fakt fragment z entami był moim ulubionym momentem w książce - a ty strasznie pociachany) 4.Ogólnie wszystko i tak by mi się podobało po tym co zrobili z Wiedźmina ![]() 5.Nie ma co ukrywac film jest wart obejrzenia 6.Reżyser już zapowiedział że "powrót króla" bedzie trwał 3.45h(!!!) to rezyserska ile ? 4.30 ? 7. ale to bedzie uczta ogladac całą trylogie nonstop 3.30h(1 reżyserska)+3.30(2 zakłądam że reżyserska tez tle bedzie zajmować)+4.30(3 część)=11.30h(!!!) kurde a tu jeszcze rok. 8. a dlaczego inaczej skończyli niż w książce ? no cóż zakończyło się tak żeby amerykańce sie posikali z niecierpliwości - bo nie ma co ukrywać gdym nie czytał i skonczeniu 2 części z gardłą bym wyciągnał knige i czytał ![]()
|
|