![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Makabra :(
Tu jest link do filmiku z egzekucji amerykanina
![]() Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 19.05.2004 o godz. 11:47 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Już dawno powinni wysłać wszystkich arabów w kosmos przy pomocy bombki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Namiary na ten film miałem już dzień po publikacji na stronach Al;Jazeery i nie odważyłem się puścić go w to forum. Uważam, że dość ostro przegiąłeś, oficjalnie wysłałem PW do Ciapka z prośbą o usunięcie tego tematu zanim nieletni Smartek i inni nie zdążyli jeszcze tego obejrzeć. Więcej pisał nie będę bo brak mi słów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Jasut nic na priv nie dostałem
![]() Co do filmu - nie widziałem go i nie wiem czy się skusze, znam tylko opinie ludzi, którzy żałowali, że to widzieli, a po obejrzeniu tego mieli pół dnia skopanego bo nie mogli o tym zapomnieć. To podobno nie zwykła egzekucja tylko dosłowne odcinanie głowy ![]() Link, który podałeś jest OK, ale film baardzo wolno się odtwarza, nic nie daje zapisanie wszystkiego za pomocą np. FlashGet - program nie łapie klipu. Tematu nie zamkne, bo każdy może coś napisać, ale skasuje link. Faktycznie to nie klip na nasze forum. Ci którzy mieli to zobaczyć na pewno już to zobaczyli, ale Ci co go nie widzieli nie muszą go także oglądać.
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
Film dostałem pocztą i uważam że jest Bardzo Drastyczny
![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś jest choć trochę wrażliwy to odradzam oglądanie ![]() ![]() ![]() naprawdę to nic przyjemnego ![]() A tych co to zrobili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Ja arabow nie bronie... ale ta sa tacy sami ludzie jak inne narodowosci... a to zrobili jacys fundamentalisci, nadinterpretujacy koran.
Tego co amarykanie robia w iraku nie pokazuja... tzn pokazuja, ale jakies migawki z kamer przemyslowych, albo marne fotosy. Gdyby wasze zony, bracia, ojcowie itd. byli upakarzani, martretowani przez okupanta, to tez byscia ich wszystkich chciali zap*****. Albo wychodzi ktos na ulice, a tu go zamordowali, bo mial turban i brode - przypominal jakiegos terroryste Wysylanie kogos za pomoca bombki w kosmos... ekhm... moze komory gazowe, albo getta im zrobic? osobiscie wolal bym wyslac bardziej izrael, ale i tak jestem daleki od takich opini
![]() |
#7 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Przepraszam ale jeślikogoś uraziłem zamieszczający link na forum to ok. Ale osobiscie uważam że każdy człowiek powinien obejrzeć ten film i zrozumieć że człowiek stał sie zwierzęciem. Przeciez te ****y zarżnęły tego kolesia jak świnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zapisalem filmik - wystarczy go skopiowac z cachu opery
tylko nie wiem czy warto... naprawde mocny i nie polecam - ci ludzie zrobili masakre... ale nie dziwie sie im - przeskoczyli z totalitaryzmu w okupacje, hameryka niszczy ich tozsamosc, tradycje, wszystko, dlatego siegaja po srodki ostateczne ich braci w palestynie tak samo traktuja zydzi masowo (!), tylko niekreca tego na video - i kto tu jest gorszy inkwizycja palila ludzi na stosie, hamerykanie zrzucali napalm na wioski, w wiezieniach dla "terrorystow" wszyscy torturuja wszystkich... i co, moze jestesmy bardziej cywilizowani,bo nie pokazujemy tego w telewizji? zygac sie chce |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nimalku, nie rozpamiętuję racji arabów w tej powalonej wojnie. Istotą mojej wypowiedzi w tym topiku jest prawo do rozsądnego dysponowania tak drastycznym materiałem. Gdyby kolega zakładając topik zaproponował, że każdy kto ma ochotę oglądać tych psychopatów może zgłosić się do niego na PW, moja reakcja byłaby zgoła inna. Bezpośredni odnośnik do filmu to akt skrajnej nieodpowiedzialności. Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez jasut : 19.05.2004 o godz. 12:39 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Z tą bombką to przepraszam, trochę mnie poniosło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Miejmy nadzieję że nigdy nie dojdzie do tego że w życiu będzie obowiązywać zasada Hamurabiego (oko za oko, .....). Zgadzam sie z kims kto powiedział wczesniej że to są fanatycy religijni którzy mylą pojęcia. Ja sam osobiscie nienawidze takich ludzi. Przepraszam Jasut troche mnie ponioslo, ale sam widziales i zrozum ze kazdy reaguje na takie rzeczy zupelnie inaczej. Piotrek ja to bym wsadzil na rakiete tych wszytkich fanatykow a razem z nimi zydow ktorym cale zycie bylo malo i wyslal na ksiezyc i dal im bombe atomowa. I wtedy byloby na pewnowiecej spokoju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Parę dni temu chciałem założyć topic, właśnie o tym zdarzeniu ....... nie miałem odwagi......ale tak że z wielką prośbą o to by wszyscy ciekawscy ( w tym i ja ) nie oglądali tego filmu.
Bez żadnego linka. Gdybym mógł teraz to bym tego filmu nie obejrzał. Po błędzie teraz to ja mogę sobie tylko pogadać. Zostaje w pamięci i jest MAKABRYCZNY Jeszcze raz nie oglądajcie jak macie możliwość, i nawet Ci co zrobią to z przekory ..że obejrzę Ze swojej strony nie bronię nikogo, ponieważ nikt nie jest lepszy. Niech każdy siebie pilnuje, to bedzie spokój i cisza.
![]() |
#13 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
http://info.onet.pl/922580,12,item.html i co z tego...
![]() |
#14 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie zdazylem zobaczyc - moze i dobrze, dziekuje Ci jasut, ze sie tak o mnie martwisz i troszczysz
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Widzialem ten filmik kilka dni temu i podobnie jak wiekszosc zaluje tego...filmik drastyczny, bardzo.
Kiedys jednak dostalem od kumpla na maila filmik o podobnej tematyce, temat maila brzmial "uwaga-ostre". Nie wiedzialem w jakim sensie ostre, filmik byl krotki cos kolo 15-30 sek., bo ile moze trwac podciecie kolesiowi gardla i odciecie glowy (chyba w Czeczeni) ![]() Do dzisiaj mowiac o temacie morderstw, przympomina mi sie ten film. Chore jest mordowanie, ale jeszcze bardziej chore jest tego krecenie tego i podniecanie sie tym. Jezeli jest mozliwosc, to naprawde nie powinno sie takich filmow ogladac, a tym bardziej ich publicznie zamieszczac. Nie moge sobie wyobrazic takze, co czula rodzina tego amrykanina. Nie wiem czy ogladali oni ten film, ale sam fakt smierci syna, jest tragedia, a dodatkowa wiesc o tym, ze ta smierc zostala nagrana i puszczona w internet to jest po prostu.... nawet nie wiem jak to nazwac. Wydaje mi sie ze jednak nie ogladali filmu, bo inaczej dostaliby chyba zawalu ogladajac bestialsko zamordowanego syna. Szkoda tych ludzi, a tym bardziej tego syna. Swiat jest coraz bardziej chory.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|