![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! Hę ! Jeśli on ma Durnia 1200 i GF4 ti4200 i wyciągnie 30fps to ciekawe ile wydymam na moim 550mhz pentiumku i podanej karcie / dodam ze mam Płyte na BX'ie czyli agp x2 i 256MB SD-Ram / ??? ??? ??? ??? ??? ??? |
Podejrzewam, że będziesz miał 10-40 FPS. Najważniejsza jest pamięć RAM (najlepiej szybka pamięć DDR), oraz karta graficzna (akurat GF3 "wystarczy"), a CPU schodzi tu na boczny plan...
|
Spoko ja mam Athlona 1,2 i gf2gtspro i w 800x600 w max detalach chodzi ok, tylko jak sie z mostu zjezdza i laduja sie budynki z za horyzontu szybko to przycina na pol sekundy i znowu ok.
|
czyli jak sobie ja załatwie na athlonie 1,33Ghz i gf2 Ti powinno smigac łądnie ?????????? - kurde jak nie dociagne na sieci to sie wsciekne i kupie ogr.... ehhhh co ja pierd....... ;)
|
Witam !
W sumie 3 płyty za 90 zeta to jush coś ! Ale będę wierny kopią zapasowym wiele radochy za małe lub żadne pieniadze ! |
Cytat:
Jaka jest granica płynnosci - chyba 25FPS !? |
zdaje sie 22~24 klatki bo jakos tak robili kiedyś filmy animowane i jak dobrze pamietam pan A. Śłodowy tak mówił - to taki polski MacGyver jakby kto nie wiedział tyle że lat kilkadziesiąt do tyłu ;)
|
Witam !
Tesh mi się takwydaje bo w końcu normalne filmy mają 25 klatek na sekundę ! |
Ja potrafię rozróżnić 24 od 60 FPS. Oczywiście im więcej klatek, tym dla mnie lepiej, ale nie chodzi mi tutaj o moje zadowolenie z posiadania szybkiego sprzętu, a o sam komfort gry.
|
ja właśnie sciągam mafię z jakiegos ftp :))) nie mogę się doczekać kiedy skończe :(((
mam pytanie: ile zajmuje 1 cd mafi?? 650 czy 700 czy 800MB? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:18. |