![]() |
Zrobiłem sobie forum phpbb na lycosie, ale denerwują mnie te reklamy. Próbowałem się pozbyć ich poprzez domenę oz.pl i hwp.pl... Wszystko ok, ale po pewnym czasie reklamy wracają...
I tu pytanko do Was. Czy mogę sie pozbyć reklam na forum na tym serwerze? |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Dzieki z gory :piwo: |
Dhost podobno odszedł do kariny wiecznego hostingu ;)
|
nie wiem co sie z dhostem stalo ale mial spora przerwe techniczna i nie moge wejsc na swoje forum caly czas - jesli sie okaze ze stracilem pliki ktore tam mialem to sie dosc wqrwie :wsciekly:
|
serio dhost jest wolny jak żółw :) juz lepiej 50free.com
|
Pewnie że też europejski :D
Cytat:
|
co za swinie .... przeciez jestesmy w UE :) co jeeest ?
|
Cytat:
|
DHOST jest wolny jak żółw. Nigdy nie wchodze na strony na dhostcie
|
Ja Wam polece DHOST.INFO:
-php -mysql -100MB -300GB transferu(czy jakoś tak) -brak reklam -strona _musi być_ w jakimś języku europejskim lub też fajne jest wz.cz :) trzeba się łączyć przez proxy/jest reklama(banner, wstawiamy go gdzie chcemy ;) ) |
Cytat:
Od 2 miechów jest... limit pliku 1MB... :) (1024kb) |
Informacje techniczne:
PHP: jest MySQL: jest E-mail: brak PHP Safe-mode: off Zalety: Limit miejsca na www: brak limitu Limit miejsca na bazę: brak limitu Limit transferu danych: brak limitu Limit rozmiaru pliku: jest (jeden plik nie może ważyć więcej niż 800kb) Dołączanie reklam: system nie dołącza reklam Obowiązek wklejania bannera: nie ma |
a jak sprawdzic ile te funpic.de daje mb ?? bo dostalem sei tam wlasnei przez jeden z adresow proxy , zarejestrowalem ale niewiem ile to mb ma ??
|
Cytat:
|
http://www.samair.ru/proxy/proxy-06.htm - codziennie aktualne serwery ;)
PS. Korzystałem z tej strony ;) i się zarejestrowałem :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:51. |