![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() |
![]()
Witam,
Ostatnio w kioskach, empik'ach i innych straganach pojawił się magazyn NG z płytą CD, na której był kurs fotografowania. Teraz wyszedł kolejny numer NG a w nim druga część tegoż kursu. Moje pytanie jest następujące: Czy ktoś z Was zakupił numer NG z pierwszą płytką ? A jeśli tak, to co na niej jest/było, ponieważ przegapiłem moment pojawienia się tamtego numeru i nie kupiłem ![]() Teraz zastanawiam się, czy kupić obecny numer NG z drugą częścią kursu. Jeśli to jest wierna kontynuacja, która wymaga posiadania części pierwszej, to taki zakup mija się z celem. A może ktoś z Was ma oba numery i obie płyty ?? Jeśli tak, napiszcie, co w nich jest. Z góry dziękuję.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam obydwie, ale szczerze mowiac, jeszcze ich nie przegladalem
![]()
![]() |
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Forum już śmiga, więc jeśli przejżałeś płytki, to skrobij coś o nich. Z góry dziękuję za odpowiedź.
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
the one
CDRinfo VIP
ufff, cos ostatnio wychodze z domu o swicie (dzisiaj kilka minut po szostej), a wracam mniej wiecej tak, jak teraz i nie bardzo mam czas na zrobienie czegokolwiek przy komputerze, ale ze glupio mi tak po raz kolejny pisac, ze jeszcze nie sprawdzalem tych plytek, to wrzucilem je przed chwila do CD-Roma i pobieznie przejzalem. Dolacze screen, ktory powinien Ci mniej wiecej wyjasnic to, o co pytasz. Jest tam spis tresci z podzialem na poszczegolne plytki. Moja opinia jest taka. Plyta druga jest oczywiscie pewna kontynuacja pierwszej, ale nie wydaje mi sie, zeby potrzebna byla jej (pierwszej) znajomosc, aby zrozumiec druga. Omawiaja one inne zagadnienia i mimo, ze razem oczywiscie tworza pelne kompedium, same w sobie tez stanowia bardzo atrakcyjne zrodlo wiedzy. Tak wiec raczej namawialbym Cie do kupna tego poradnika, jesli temat fotografii Cie interesuje. A numer archiwalny mozna dokupic. W najnowszym wydaniu jest kilka slow na temat, jak mozna to zrobic.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Witam ponownie,
Dziękuję za odpowiedź. Widze, że cały komplet to nie dwie, a cztery płytki. Hmm, w takim razie będę to musiał przemyśleć, ale chyba się skuszę ![]() ![]() A z tymi numerami archiwalnymi nie jest tak źle, ponieważ na stroce w serwisie NG można zakupić takowe.
![]() |
|
|