Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.10.2002, 14:06   #7
TOMMYx
Gość

Cytat:
Yarecky napisa***322;(a)
mam instrukcję w języku angielskim; jeśli masz jakieś konkretne pytania to mogę ci fragmentarycznie przetłumaczyć
Dzięki za zainteresowanie.
Może trochę rozjaśnię całą sprawę.

Ta instrukcja nie jest dla mnie, ja tylko spełniam czyjąś prośbę ( tzn mam taki zamiar).
Jest to dla kogoś, kto mieszka na 'wygwiździu', nie ma dostepu do netu i nie zna j.angielkskiego, a jedyny kontakt to telefon or poczta polska.

Ja swoją instrukcję w j. angielskim gdzieś posiałem podczas przemeblowania, ale i tak teraz nie mam czasu na tłumaczenie instrukcji na polski (bądź co bądź ma ona jednak trochę tych stron).

Dlatego potrzebuję gotowej instrukcji w języku polskim, a dokładnie opis funkcji biosu konkretnie do tej płyty. Pozostała część instrukcji jest mało istotna.

Jeżeli ktoś ma, może zeskanować, lub ma w pliku .doc czy .pdf, byłbym bardzo wdzięczny.
Ewentualnie jakiś link do stronki (szukałem ale nic nie znalazłem).

Po prostu jedyne wyjście na przekazanie tej insrukcji to wrzucenie jej na dyskietke i wysłanie.
  Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: