![]() |
jajko
|
a myslałem, że rocznik 2002 to staruchy :szczerb:
:piwo: Cytat:
|
rownik to sie uczy od duetu jou + ed
swoja droga - skoros zajrzal to :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Bo nie widzę nic nadzwyczajnego. :nieee: :) |
No tak próbowali mnie spacyfikować :-D
Znaczy jeden taki :-P ;-) Na szczęście w porę zrozumiał swój błąd || hehe Dobra wracam pikietować ;-) |
Cytat:
Co u mnie ... a widzisz miałem wolną chwilę w podbijaniu świata :fiu: i wpadłem zobaczyć jak sobie radzisz beze mnie :P :rotfl: Cytat:
Oczywiście to tylko taki żarcik z rana. BTW widzę, że jeden i drugi spać nie może - trochę inne godziny ale na jedno wychodzi :D Miłego dnia wszystkim. |
@Majonez życie :-D
Niestety walka ze złem nikogo nie oszczędza :-( |
ŁOT DA FAK! k***a
Co tam u Ciebie Majo? :) |
Cytat:
Wolę wersję spod nicka - Dark Admin :> Cytat:
Jeżeli chodzi o emeryturę to słyszałem, że ostatnio byłeś chwilę na rencie :P || |
Emeryci wracają ;)
|
Cytat:
|
@melag
A bo ty młody grzebień jesteś. |
ice, jou heyka :D
@jou - o żesz co Ty masz zamiast licznika ??? :D :p |
Nie znam człowieka!
:szczerb: |
A kto Ty jesteś? :pytanie:
:mruga: :welcom: |
dżizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kawał historii ......... ależ ten czas zap... |
Ed, nimal witajcie
@nimal - bardziej jak "Przyczajony tygrys, ukryty smok" chociaż Feniks też fajne stworzenie :D |
powstal z martwych jak feniks z popiolow
:piwo: |
Majoneza witam. :uklon:
A w latach '90 co byś nie robił, to byś zarobił, więc było lepiej. |
Hasło to on sobie sam zresetował i ustawił nowe :rotfl:
|
Cytat:
:kreci_gl: :hmm: glową-w :rozwal: :haha: |
To młodzież niech skoczy do nocnego po napój bogów a my tu sobie powspominamy:
- http://forum.cdrinfo.pl/f5/jaki-lubisz-majonez-13055/ - http://forum.cdrinfo.pl/f5/rulez-czy-nie-rulez-13252/ Normalnie się samo pokazało pod postem - nawet silnik forum tęskni za mną - chyba się wzruszę :mruga: |
Jasny gwint...
Ja Cię jeszcze Majonez pamiętam, jak wchodziłem na CDRinfo, w tym na forum, przed rejestracją, ale po już w zasadzie nie pisywałeś za wiele... Szacun, że dałeś radę zapamiętać hasło :haha: |
To najmłodszy leci :idea:
|
2004 to bardzo daleko :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Korzystając więc ze swoich właściwości fizyko-chemicznych "wyśliznąłem się" na chwilę :D :haha: |
Cytat:
|
Tu się zgadzamy, hitów z tamtych lat się do dziś słucha, a o dzisiejszych to czasami chce się zapomnieć jak najszybciej ;)
|
Cytat:
Mi się wydaje, że to zależy co kto robił w tamtym okresie - mi lata 90 kojarzą się najbardziej z CDA, konsola NES i Windows 95 |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: :party: :drinking: :party: toast2 |
Czyli uważasz że to tylko sentyment... Może to i prawda :)
|
Cytat:
|
Cholera majonez!
Tak na sucho się nie rozejdziemy :piwo: :spoko: |
@M@x, Patrix, grzeniu 8-) Siema panowie :spoko:
@DarkSlide97 niestety nie wiem jak się wczytywało na takich łączach bo miałem wtedy 100mbit prosto do WCSS'u :P |
Nie wiem czemu ale chcę wrócić do tamtych czasów - do lat 90 i pierwszej połowy dekady 21 wieku. Rodzice twierdzą że lepiej wtedy było, ludzie byli radośniejsi, nie uzależnieni od technologii a Polska była bardziej polska nie europejska.
Zgadzacie się z tym? |
nie wiem, ja wtedy miałem lan osiedlowy 10/100 i ściąganie z netu szło 12kb/s ;)
|
2000? Ciekawe ile cdrinfo.pl się wczytywało na linii telefonicznej albo na SDI :D
|
:wow: k***a
:jupi: |
Są. Choć nie wiem czy nie zmieniłem preferencji z majonezu wolę keczup ;)
|
*___*
W najsmielszych snach nie sadzilem... Witaj ponownie ;-)! |
Majonez is back (for a while)
Tak mnie jakoś naszło i się zalogowałem.
Czy są tu jeszcze przedstawiciele z mojej epoki :> EDIT Powrót do przeszłości, czyli lista obecności ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |