Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mała sonda (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mala-sonda-45134/)

giena 23.12.2004 14:36

A może PeGeRus(PGR) ?

Pagerus 23.12.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez kodziu
:ASD

Pewnie brakuje im miłości || i z nudów takie tematy zakładają :P

Skąd wiedziałeś??? :haha:

woitas 23.12.2004 14:51

wolałem poprzedni. wyniki sondy zresztą mówią same za siebie :D

Bartez 23.12.2004 15:39

a dlaczego nie ma opcji: "a mnie to lata" lub coś w tym stylu? :D Ksywa to sprawa indywidualna każdego użytkownika. Nie ważne, czy innym się podoba. Ma się podobać Tobie i masz się z nią dobrze czuć i identyfikować. Kropka.

czero 23.12.2004 17:19

Bezsensu temat. To ty powinienes wiedziec jaka chcesz miec ksywke, a nie maja ci w tym pomagac uzytkownicy. Mnie to wisi jak czy ktos sobie zmienia nicki, czy nie. Brakuje jednej opcji dlatego dalem 'Tak', zebys juz nie zmienial spowrotem i nie zakladal tematu: 'Czy dobrze zrobilem wracajac do starej ksywki' ;).

kodziu 23.12.2004 17:34

Cytat:

Napisany przez Pager
Skąd wiedziałeś??? :haha:

Miewałem kiedyś takie problemy :P :haha:

PS Niedługo będą topici w stylu: Jakie majtki powinienem jutro założyc?? białe czy czarne, a może bez? :P

Maciej 23.12.2004 18:17

Cytat:

Napisany przez kodziu
PS Niedługo będą topici w stylu: Jakie majtki powinienem jutro założyc?? białe czy czarne, a może bez? :P

:fiu: ^_^

mr_spock 23.12.2004 20:38

PGR'us bylo by the best :)

kodziu 23.12.2004 20:42

Cytat:

Napisany przez mr_spock
PGR'us bylo by the best :)

Też mi sie podoba :) PGR, chyba każdy wie co to jest :D bardzo fajne....
:cool:

bakupl 23.12.2004 21:05

]> Widac 24:4 ;) Pagerus rlz ;p

Pagerus 23.12.2004 21:17

Cytat:

Napisany przez czero
Bezsensu temat. To ty powinienes wiedziec jaka chcesz miec ksywke, a nie maja ci w tym pomagac uzytkownicy. Mnie to wisi jak czy ktos sobie zmienia nicki, czy nie. Brakuje jednej opcji dlatego dalem 'Tak', zebys juz nie zmienial spowrotem i nie zakladal tematu: 'Czy dobrze zrobilem wracajac do starej ksywki' ;).

Nie kieruję się preferencjami innych użytkowników - ale mimo wszystko chciałbym byc rozpoznawany na forum - i o to głównie mi chodziło... Ksywka ksywką - login loginem - może i temat głupi - ale chciałem jedynie po części poznac Waszą opinię - może i był to błąd - jeśli tak - to sorki...
Wydaje się, że większośc osób identyfikuje mnie z Pagerus'em - tak więc wracam do starego nicka - ale nowego tematu już nie będę zakładał... No chyba, że mnie o to poprosicie :haha:

bakupl 23.12.2004 21:28

Cytat:

Napisany przez Pager
Nie kieruję się preferencjami innych użytkowników - ale mimo wszystko chciałbym byc rozpoznawany na forum - i o to głównie mi chodziło... Ksywka ksywką - login loginem - może i temat głupi - ale chciałem jedynie po części poznac Waszą opinię - może i był to błąd - jeśli tak - to sorki...
Wydaje się, że większośc osób identyfikuje mnie z Pagerus'em - tak więc wracam do starego nicka - ale nowego tematu już nie będę zakładał... No chyba, że mnie o to poprosicie :haha:

Od siebie, poprosze :)

Pagerus 24.12.2004 07:51

Pagerus is back :D - i jak dla mnie :gerda:

mr_spock 24.12.2004 13:49

bakupl - awansowales widze :>

Predi 24.12.2004 15:20

ja dla mnie to moglobybyc nawet pegasus :D ale juz sie przyzwyczailem do Pagerous, wiec dobrze ze zostaje :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35.