![]() |
Nie wiem co napisa***263;... czytaj***261;c pierwsze posty tego tematu nie dawa***322;em wiary w prawdziwo***347;***263; tego przykrego wypadku... ale jednak... :(
Szczere kondolencje dla rodziny i przyjaci***243;***322;. W imieniu grona ludzi nale***380;***261;cych do tutejszego forum dzi***281;kuje za zawiadomienie, nas te***380; to bardzo boli :( On by***322; w moim wieku !!! :( B***281;dzie Go nam brakowa***263;, szczeg***243;lnie z t***261; okropn***261; ***347;wiadomo***347;ci***261;, ***380;e jest ju***380; gdzie indziej... ***379;egnaj Adrianie, pseudo mallow spoczywaj w pokoju ! |
K...a m.ć !
Po tylu miechach się loguję na forum żeby takie info przeczytać . Nie wiem co napisać, Zatkało mnie , miałem się podzielić radosną dla mnie informacją, a tu szok. Ból . Idę się opić . Wielka szkoda. Brak mi słów. |
Rowniez po przeczytaniu info... nie moglem uwierzyc ze to TEN mallow.
By***322; inteligentny, z oryginalnymi pogladami...smutne :( [`]. |
Jaka wiadomość... :(
['] |
nie wierze!
Pozna***322;em go bo wyjecha***322; na studia do Torunia i widzia***322;em go kilka razy w moim mie***347;cie. Nie wierze.... znalaz***322;em pe***322;ne info! http://www.elblag24.pl/elblag,pijany...140,0,0,0.html Oczywi***347;cie pijany kierowca prze***380;y***322;. Nie moge si***281; pozbiera***263;. Jest to pierwsze osoba ze znanych osobi***347;cie przeze mnie os***243;b kt***243;ra ginie tak tragicznie! :( [*] |
Trudno nawet coś napisać...
|
[*]
Straszne... |
Cytat:
Tragedia... Pamietam jak wymienialismy razem opinie, zwlaszcza ze w wielu tematach mielismy podobne podejscie... Nie wiem co napisac, trzeba sie z tym pogodzic... :-( |
Ehh brak mi slow...[*]
|
samo ***380;ycie...:sciana:
:( |
Dominika napisa***322;a do mnie, ***380;e to znaczy Zawsze Wierny..to opis dla niej od mallow`a.
|
:kreci_gl:
o kurde~! [`] Mam jego na GG ma opis..."SEMPER FIDELIS" nie wiem co to znaczy :kapkap: |
Cytat:
|
Cytat:
chodzilo dokladnie o link, ktory podalas za pomylke mocno przepraszam |
niezupelnie
Cytat:
Napisalam to tylko dlatego, ze moze ktos z Was chcialby wyrazic tam swoj smutek i dolaczyc do tych wszystkich, ktorzy go znali i kochali. To ja napisalam do Barteza, ale prosze, nie piszcie do mnie z pytaniami o szczegoly, jestem zdruzgotana i nie mam sily na rozmowy o tej tragedii. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:43. |