![]() |
Cytat:
no to Sobal coś się spier.... :) bo nie wyświetlają się teraz awatarki i gdzieś poszła sobie data rejestracji na forum a ten licznik to IMHO mocno nietrafiony pomysł / w tej postaci przynajniej / pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
A moglbym prosic o linka do tematu w ktorym proszona o oddzielny licznik offtopicowy? pozdro ;) ps - czy jak na offtopicu zyskam 500 postow, czy tam ile bylo do wlasnej rangi, to bede mogl ja zmienic [pytanie z ciekawosci... bo ranga wyjadacz, jak najbardziej mi odpowiada :)] |
Pracuję teraz nad "przeliczeniem" liczby postów, tak żeby pokazywał prawdziwe statystyki - czyli ile postów osoba napisała w dziale Offtopic wogóle, a nie jak jest w tej chwili - od czasu instalacji hacka.
|
Cytat:
pozdro ;) --EDIT-- Nie chce nic mowic, ale wszystkie przeze mnie napisane posty sa napisane w offtopicu, chyba tylko jednego posta napisalem poza tym dzialem :). |
Akurat złapałeś mnie w trakcie edycji Forum :) Teraz jest tam pewien licznik :) o zrobienie którego prosiło mnie wiele osób.
|
Maly bug? :)
Ilość załączników: 1
Nie chce sie wtracac, ale chyba cos nie tak?
pozdro ;) --EDIT-- Najwyrazniej ktos 'grzebie' w plikach forum... i ustawia nowe hacki..., ten najwyrazniej bedzie zliczal ilosc tematow na offtopicu..., ups.. mam juz jeden :( :'( pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:11. |