![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
Mam problem z windowsem 2003 i podłączonym pod niego skanerem. Za każdym razem gdy uruchamiam komputer, a skaner nie jest podłączony do sieci wyskakuje komunikat o błędzie związanym z nieprawidłowym działaniem sterownika bla bla bla ... zobacz w "podgląd zdarzeń" w celu uzyskanie informacji. To ja zaglądam a tam błąd z następującym opisem: Cytat:
No denerwuje mnie to starsznie, a po podłączeniu do sieci skaner działa normalnie pokazując się w menedźerze urządzeń. Problemy byłu już podczas instalacji jego, system wywalił komnukat, że sterownik nie jest podpisany cyfrowo i takie tam. Z drukarką nie było żadnych problemów, zainstalowała się ładnie i nie ma komunikatów żadnych a ciągle jest odłączona od sieci. Robiłem już wszelkie operacje, ździwiło mnie nawet to, że po odinstalowaniu sterownika komunikat pojawiał sie nadal. Wiem, że za uzrądzenia obrazujące jest odpowiedzialna usługa WIA. Ona była ciągle ustawiona na automat. Gdy ustawiłem na tryb 'ręczny' jest to samo. Jaki mam problem? ![]() Czy jest możliwość wyłączenia tej opcji tego komunikatu? A może znacie rozwiązanie całego problemu? Jak możecie to pomóżcie, będę wdzięczny. P.S. Tak z ciekawości jeszcze spytam...co odpowiada za wyskakujący komunikat z traya o tym, że jest mało miejsca na dysku? Jak to wyłączyć? Przyznam, że denerwuje mnie to ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|