Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.05.2006, 14:56   #1
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

Data rejestracji: 22.11.2005
FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
mały problem

na początek troche danych

nagrywarki

lg gsa 4166b
lite-on 1653s

dysk

WD 37 GB

mam problem ponieważ w obenej konfiguracji jest dobrze, na jednej taśmie spawary a na drugiej dysk. Mam zamiar kupić dysk 160 gb od seagate lub WD ale niewiem czy płyta główna go obsłuży , szukałem tu na forum i na purepc.pl(to chyba tweak) ale nie znalazłem odpowiedzi. W książeczce nic nie pisze na temat pojemności maks. Myślałem też sobie o 120 Gb od w/w producentów. I jest jeszcze jeden problem: dwa dyski na jednej taśmie to chyba nie jest najleszpsze rozwiązanie a spawara i dysk na jednej taśmie to też nie najlepsze rozwiązanie. Macie jakieś sugestie propozycje ?? Może przejściówka na ide>usb 2.0 ?? a może w jak kieszeń ?? moja płyta główna to Msi kt6delta

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.05.2006, 15:12   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mowisz o TEJ p***322;ycie?

Spokojnie obs***322;u***380;y du***380;e dyski... Mo***380;e we***378; dysk SATA?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2006, 15:25   #3
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@reetou

ja mawm model 6950 czy ten link jest też do niej bo niewidze tak sobie mysąłem o dysku sata tylko co on mi da??

edit
to moje mobo tylko ja ne mam wiatraczka na radiatorze od chipsetu

edit2
zaraz ban na próbe
Stary 09.05.2006, 15:32   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co da?
Rozwi***261;zanie w/w problemu
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2006, 15:39   #5
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

@reetou
dzi***281;ki za odpowied***378;

ps
mac spo***378;nia sie z banem :[

Twoje uprawnienia: