Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   małysz mistrzem świata? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/malysz-mistrzem-swiata-17335/)

ZbigNieff 22.02.2003 22:19

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
a co to jest Małysz ??? ??? ???
Takie zwierze w Ameryce Poludniowej.

Zetoxa 22.02.2003 22:21

... wyginęło czy jeszcze żyje ??? :idea:

ZbigNieff 22.02.2003 22:26

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... wyginęło czy jeszcze żyje ??? :idea:
No wlasnie wyginal ostatni!! Ale pijemy dlatego bo czegos dokonal!!
Sam nie wiem dokladnie czego!!

rybas 23.02.2003 01:36

Myślicie że sie Adaś dzisiaj nawali ??? :piwo:
Z Tajnerem i innymi.

echoo 23.02.2003 01:45

Zawsze wierzyłem w tego chłopaka :spoko: :spoko: :spoko:

Krzycho83 23.02.2003 02:00

Cytat:

echoo napisa***322;(a)
Zawsze wierzyłem w tego chłopaka :spoko: :spoko: :spoko:
Fajnie, pokazał że jeszcze coś potrafi :) :jupi:

paput2000 23.02.2003 02:32

Wiecie co - jak walnął te 136 metra to się cholera wzruszyłem. Takie małe coś, a jak skacze. Adaś jestem z tobą, wal śmiało.
PS. Może wielu na Adasia położyło pałę, ale chyba za wcześnie.
Adaś górą, niech ten skromny i poczciwy chłopak dostarcza nam dużo wzruszeń.:czytaj:

Laser 23.02.2003 09:53

Witam !

Własnie otwieraliśmy druga butelke jak Adaś skakał - jak jush skoczył to korek prawe co klosz by rozbił !!!

Ale co tam ADAŚ nasz The beściak !!

/ PS; Ja jush dzisiaj nic nie pije !! / ;)

MJAvH 23.02.2003 09:55

Jak wczoraj ogladalem to zakrecila sie lezka w oku z wrazenia i ze szczesia. Malysz pokazal co umie! To juz 3 rok jego super formy!!!
BRAWO!!! Teraz czekam z wielka niecierpliwoscia na nastepne skoki.

Laser 23.02.2003 09:56

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
a co to jest Małysz ??? ??? ???
Witam !

Jak jush ktoś napisał -

Małysz [MałaMysz] - zwierzatko futerkowe zamieszkujace południowe stepy Australii;) - na zime przylatuje do nas aby bic rekordy skoczni;)

Sniper 23.02.2003 10:26

Ja dopiero teraz ...

Adaś, Adaś hip hip kurrrrraaaaaaaaa!!!!!

niestety (albo stety) byłem w barze z qmplami na skokach - uuu własciciel sam stwierdził, że takiego wrzasku to jeszcze nie słyszął jak Adaś skoczył 136 metrów !!!!! a potem piwo/szampan/wódaa lała sie strumieniem - oj o ile pamietam to chyba wczoraj zamieniłem z Laser-em na gg pare zdan ale łba nie dam sobie urwac - dzis wyłaczam chyba komórke i w zaciszu domowym bede oglądał - i jakby nie było Adaś jest wielki i nawet jak nie obroni pucharu - hmmm ma juz dwa trzeci by też ładnie wyglądał ale .... czy to jest ważne - udowodnił że skromnościa i uporem można dużo naprawde dużo !!!!!

Brawa !!!!

Laser 23.02.2003 10:33

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
Ja dopiero teraz ...

[...] oj o ile pamietam to chyba wczoraj zamieniłem z Laser-em na gg pare zdan ale łba nie dam sobie urwac - dzis wyłaczam chyba [...]

Witam !

Zazwyczaj jak gadaliśmy to Tylko TY byles po imprezie -wczoraj byliśmy oboje po wiec wcale sie nie dziwie ... ;) ze sie rozmowa kaple nie kleiła;)

Sebastian997 23.02.2003 11:19

Adasia nie dogoniat !!! ^_^ Adam skop im dzisiaj d...!!! TORA TORA TORA !!! ||

Sniper 23.02.2003 15:02

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Zazwyczaj jak gadaliśmy to Tylko TY byles po imprezie -wczoraj byliśmy oboje po wiec wcale sie nie dziwie ... ;) ze sie rozmowa kaple nie kleiła;)

Laser plizzzz nie rób ze mnie alkoholika ;)) faktycznie ostatnio cos czesto po bani daje ale trza z tym skonczyc - dwa piwa dziennie max nie wiecej a najlepiej wcale - chocby sie waliło paliło. cholerka...

Laser 23.02.2003 15:24

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
Laser plizzzz nie rób ze mnie alkoholika ;)) faktycznie ostatnio cos czesto po bani daje ale trza z tym skonczyc - dwa piwa dziennie max nie wiecej a najlepiej wcale - chocby sie waliło paliło. cholerka...
Witam !

JAKZE BYM SMIAŁ !!

To ja włąsnie wychodze na alkoholika bo taki ze mnie abstynent a po wczorajszej imprezie nie bylo jak butelek wynosić !!

Jak cos to sorki;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:58.