![]() |
Co do kasy to w to wątpię :) Kiedyś bawiłem się w takie systemy i ***a z tego mam (( Co do strony , to nie za piękna 8) ( kolory pizgają po oczach :-D ) .A co do reklamy to myślę że nas chcesz zwerbować ale nie z nami takie numery Bruner ( tzn. z_man85 ) :-D :) :-D :)
|
Sadze, ze takie posty powinny byc albo blokowane, albo ignorowane!
(to drugie z cala pewnoscia, jezeli o mnie chodzi, -reklama i komercja wpychaja sie drzwiami i oknami, jakos trzeba sie bronic!) |
Re: Re: Re: Mam pytanie
Cytat:
http://republika.pl/z_man18/images/czek.jpg |
Cytat:
|
Gdzie uzytkownik BD kiedy powinien zamykac lub usowac posty to go poprostu nie ma. Sprawa z uzytkownikiem domniemanym policjantem byla bardziej interesujaca od tego. Niedawno pamietam jeszcze usuniecie linku strony gdzie typ sie pytal o zdanie na temat strony, ktora zrobil w celach informacyjnych a nie takich jak wyzej. Czyzbys mial wolne BD ??:-D
|
po pierwsze post zostaje zamkniety a wszelkie linki wywalone bo podpada pod ktorys z punktow regulaminu a poza tym wkurza mnie to
po drugie koles widze zes skorzystal z bazy danych linkow pewnej popularnej tu ostatnio stronki - wiesz co chociaz bys sie spytal czy mozesz a nie tak na bezszczelnego kod przepisac - nawet zegarek taki sam - nic dodac nic ujac wykazales sie lamerstwem jak cholera |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:43. |