![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Firefox - na dole okna przeglądarki pasek z czerwonymi znakami (rozwiazanie problemu)
Witam!
Firefox 1.0.7 PL Wczoraj kliknalem na aktualizacje wtyczek (tam na gorze po prawej stronie w Firefoxie) i instalacja przebiegla bez problemu, ale na koncu pojawil sie jakis blad (teraz juz wiem, ze wazne jaki, ale sadzilem, ze nie wazne jak instalowalem). Dzisiaj wlaczam Firefoxa i mam cos takiego: ![]() napis na dole jest taki: ![]() Dodam, ze mam zainstalowane wtyczki: Flashblock GooglePreview DownloadWith Disable Targets For Downloads Nuke Anything Tabbrowser Preferences PL Image Toolbar Download Statusbar Extended Statusbar Session Saver .2 Browser Uptime Odnośniki Tekstowe Pytanie: Czy ktos wie jak to usunac?
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez Remix : 26.09.2005 o godz. 13:22 Powód: latwiejsze wyszukiwanie w archiwum |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Rozwiazanie!!!
Witam!
TOPIC UWAZAM ZA ZAMKNIETY, ale nie usuwam go, bo byc moze ktos bedzie mial podobny problem... Rozwiazanie jest nastepujace: Za oba wpisy byly winne rozszerzenia, ktore usunalem i wpisy zniknely (wszystko wrocilo do normy). Te rozszerzenia to: Browser Uptime Download Statusbar Wniosek: Jesli komus kiedykolwiek pokaze sie takie cos w Firefoxie, to rozwiazania nalezy szukac w rozszerzeniach
|
|
#3 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Sprobuj odinstalowac wtyczke, po ktorej pojawil sie ten blad, nastepnie uruchom ponownie FF i zainstaluj ja od nowa
![]() :EDIT: Moze nie same rozszerzenia byly winne, czesto ten blad powoduje ich aktualizacja, wg. mnie najlepiej jest wywalic rozszerzenie, a nastepnie zainstalowac jego nowa wersje ![]() :EDIT: Wyjasnienie od teamu mozillapl Ostatnio zmieniany przez gallus : 26.09.2005 o godz. 13:10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
No to problem mamy calkowiecie rozwiazany... oczywiscie jak zwykle najpierw powinienem zajrzec do FAQ Mozilli i bym od razu znalazl rozwiazanie... ehhh... Zmienilem temat, aby latwiej go bylo znalezc w archiwum
|
|
#5 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jakie znacie DOBRE wtyczki? ja mam poinstalowane: Tabbrowser Extensions Download Embedded DictionarySearch Disable Targets For Downloads GooglePreview Remove it Permanently Live HTTP Headers jak ktos zna cos ciekawego to prosze napisac (gesty mnie nie interesuja - mialem, pobawilem sie, obciazyly mozillke i wkoncu usunalem) pozdro
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wtyczki mam takie:
Kod:
Rozszerzenia (włączone: 17, wyłączone: 0)
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 26.09.2005 o godz. 16:31 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
|