![]() |
Cytat:
|
Cytat:
moim zdaniem jak on sie spelni to bedzie cala reszta ... |
A ja chce:
1.Samochód 2.Prawo jazdy (no bo jak jeździc autem bez prawka;)) 3.Wille 4.Milion dolarów 5.Basen 6.Jakąs babeczke 7.Nowy komputer a lepiej 2 8.Najszybsze łacze 9.Dobrą prace |
no, dobra! kogo ja chcę oszykać:blee:
wersja poprawna, to: a ja tam prawie wiem, czego chcę. |
a ja tam mam wszystko, czego mi trzeba...
...prawie |
mi by sie przydało coś mocniejszego.
w gry już nie gram. Ale jednak lepszy sprzet by sie przydał. No i szybsze połaczenie z siecią. A pozatym wielu ZA***ISTYCH filmów do obejrzenia. |
No fakt nowy samochód by się przydał takie np skromne subaru... może troche nowszy komputer...ehh pewnie kilka by sie tych marzen uzbierało ale cale szczeście ze wlasną blondynkę już posiadam :)
|
a mi sie marzy swiety spokoj - zebym juz nie musial ogladac wszystkich ludzi z wyrazem twarzy "nienawidze tego swiata"
|
marzenia na rok 2003....
witam witam,
tak sie niemogąc doczekać wieczorowej zabawy siedze przed komputerem i marze sobie co by sie mogło wydarzyć w tym nadchodzącym roku 2003. A marzy mi sie wiele, jakaś blondynka, Pentium 4, nowy samochód, nie koniecznie w tej kolejności. :) Nie musi to byc też coś drogiego, np: od dwóch miesięcy mam spaloną żarówke w pokoju, i chyba ją w tym nowym roku wymienie, choć też nienapewno, no i ten samochód też móglby być lekko używany... Życze wszystkim miłej zabawy, i piszcie co to sie Wam marzy na ten nadchodzący rok. shuma02 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |