![]() |
swietne.
Fajowa sprawa. Tez wygralem tapetke - hehe nawet dobra! Zrobilo na mnie dosyc ciekawe wrazenie! |
super... tez wygralem :jupi:
ale dzwonek do nokii (mam siemensa...) ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ :blee: ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
ja wygralem dzwonek do nokii ale jeszcze nie przyslali :(
|
...a zastanawiam sie czy jest mozliwosc przez takie cos wykorzystania jakos twojej komorki. Pokazalem to tacie. i tata od razu zapytal co to za portal no to mowie 'Heineken','Matrix'.
Moga to potem jakos wykorzystac. Oczywiscie o to sie nie boje ale... zabawa jest kuszaca ;D Kumpel powie kumplowi i tamten tez innym i ktos moglby miec numerkow miliony! Wiem ze to portal Heinekena wiec nic nie grozi ale... |
a tapetke ktos moglby pokazac?
|
Ilość załączników: 1
w pomniejszeniu oczywiscie, bo dostalem 1024 :)
takie cóś, moze byc..buteleczki Heineksa z kodem :) |
nawet kolorek sie kurcze zgadza...
szkoda tylko ze mam bolesne przeczucie ze matrix 3 to bedzie totalna chala... ale obym sie mylil! |
Cytat:
Nie chce zapeszac. Przed 2 tak mowilem i mi sie podobala chociaz nie bylo tego efektu co za 1 czescia. |
ja tak mowilem przed druga czescia - i chcialem wyjsc z kina...
|
Wygralem :) - Dzwonek do nokii przysłali przed chwilką a brałem udział w konkursie o 5 (mój phone) i tapetke (siostra :) )
|
hmm
i jak dzwonek ... fajny ??? PS czy jak odbiore ta melodyjke na innym telefonie niz nokia to mi przepadnie ??? |
Cytat:
poczekam na trojke (juz niedlugo :jupi: ) pojde do kina (co mi sie rzadko zdaza) a potem kupie plytke (orginal - co tez do codziennosci nie nalezy ^_^ ) pozdro |
zobacie bugi z Matrixa i Matrixa reaktywacjj
|
Cytat:
reszta? wylecialo z pamieci - moze poza niesmakiem po przemowie morfeusza - mialem nadzieje ze beznadziejnego amerykanskiego heroizmu (damy rade! dajmy z siebie wszystko) oszczedza juz widzom - a guzik... bleee na film ide - czwartek 21.30 - glownie w celach towarzyskich, ale o pojsciu na premiere nawet nie myslalem (a w wawie jest chyba 5 pokazow o 15... i bilety po 12 zeta) |
ale za***ioza
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |