![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Matrix - Made in Poland?
przed momentem w programie "Uwaga" emitowanym w TVN było o tym jakoby twórcy Matrixa - bracia Wachowscy - sporo sobie "zapożyczyli" z twórczości polskiego pisarza gatunku s-f pana Wisniewskiego-Snerga
pojawiła się nawet ekspertyza jakiegoś profesora w tej sprawie, która ma służyć jako dowód w amerykańskim sądzie list wysłany do twórców Matrixa dotyczący owej kwestii nadal pozostaje bez odpowiedzi ja osobiście trochę poczytam sobie opowiadań pana Wiśniewskiego-Snerga i ocenię sam ten temat już nie mogę się doczekać.... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, tez ogladalem dzisiejsza uwage, oraz musze powiedziec, ze wiedzialem tzn sluszalem o tym wczesniej... jestem ciekaw 'wyniku'
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Bedzie może powtórka tego bo nie ogladałem...?
![]()
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Ta "afera" juz wyszla na jaw jak jedynka wyszla. I jakos to ucichlo, zobaczymy co z tym dalej bedzie.
![]() |
#5 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Jesli dojdzie do procesu to koszta beda naprawde...amerykanskie.
Ale jak znam zycie to predzej dojda do porozumienia po cichu niz beda sie narazac na afery i niepotrzebny rozglos sprawy.
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
czy Wy nie widzicie, ze wlasnie takie afery dodaja rozglosu i sa swiewtna reklama dla produktu!
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Bylem na Matrixie2. I nic nie napisze bo szkoda klawiatury :\.
![]() |
#8 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zalapalem sie na Śmatrixa, na sprawdzanie tasmy. Gleboki dol
![]() Obejzalem na kompie, jeszcze gorzej ![]() ![]() Nie wiem czy sie nie powtarzam: samymi efektami filmu sie nie zrobi ![]() Potrzeba tego czegos, co bylo w jedynce, co tworzy klimat, nastroj....atmosfere, niepokoj....... ech.... na trojke juz nie czekam ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
a ja wrecz przeciwnie- tydzien temu bylem w kinie, a na kompie ogladalem film jakies 4 razy i nadal jestem w "szoku". moze reaktywacja nie ma takiej wciagajacej fabufy jak "jedynka", ale za to pozostawia bardzo wiele do namyslu- przeciez w tym filmie jest tyle zagatkowych, niewyjasnialnych, tak nieprawdopodobnych a zarazem mozliwych watkow, ze chcac w pelni zrozumiec kazda scene, to trzeba by bylo sie chyba ze 2 lata zastanawiac i analizowac wszystkie fakty pokazane w filmie.
jestem na prawde pod wrazeniem "reloadu" i zachecam wszystkich do obejrzenia filmu (jesli jeszcze jest ktos, kto go nie widzial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
ja postaram sie go obejrzec w tym tygodniu w jakims kinie, bo na kompie to 1 raz nie kce ogladac. a to ze film trzeba obejrzec kilka razu robi go bardziej uniwersalnym - powraca sie do niego i odkrywa na nowo - rzadko spotykana pozytywna cecha ovbecnej kinematografii pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
![]() |
#11 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
potwierdzam. film jest extra. a nie ogladam go tylko kolejny raz z tego powodu, ze czekam na kopie w dobrej jakosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
film jest koszmarny... o ile jedynka to byly magiczne jatki sklecone magia, to dwojka to momentami przegadany, dluzacy sie gniot - same bijatyki filmu nie zrobia - zwlaszcza tak absuralne jak te tutaj, nawet muzyka im wyszla tak sobie
jak ktos jeszcze sie nie zaopatrzyl to niech szuka animatrixow - 9 odcnikow... warto - maja to wszystko czego w dwojce zabraklo - magie...
![]() |
![]() |
#13 | |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
albo na dvd
![]() co do tego opowiadania - afera byla juz przy pierwszej czesci - chyba sobie darowano - cos pamietam ze autor odstapil od roszczen...
![]() |
![]() |
#15 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Mnie zastanawia jedno - dlaczego zdania o matriksie reaktywacja sa tak BAARDZO podzielone?
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|