![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
u mnie jest jak widac || - a podalem ci link wlasnie do tego co ja sciagam :glaszcze: |
wiecie co chlopaki ... ja mam inny pomysl bo ja tam molek jestem w emule wiec podsylam programik krotym mozna robic z dowolnego folderu na dysku eftepa ... wiec jezeli ktos juz to ma to nie poprostu udostepni mi ten folder a ja go sobie sciagne .. :)
|
mallowex, wklej w pliku adresses.dat (edytuj notatnikiem) cala zawartosc pliku server.met i po klopocie..., jesli jednak nadal masz problemy to pisz..., ja tak zorbilem i pomoglo, nie bylo juz tego bledu/komunikatu
pozdro ;) ps - tak w ogole to ciekawe kiedy bedzie matrix reloaded filmik?:) || |
specjalnie podłączyłem go żeby pokazać że do tego pliku co link jest wyżej są źródła i to dużo :)
|
dalej to samo :(
|
Cytat:
|
Cytat:
sprawdz PRIVa :) zrodel ze hoho || |
Mallowex .
przy sciąganiu plików musisz patrzec zeby było duzo źródeł tego nigdy nie sciagniesz.. bo 0 oznacza ze nikt tego w sieci niema. wpisz w SZUKAJ .. MATRIX SOUNTRACK .. i patrz żeby z boku była jak najwieksza liczba.. (ok. 100 ) to ten plik musisz ciągnąc ... mam nadzieje ze dobrze wytlumaczyłem |
no niby ma sie sciagac ale jest takie cos ... moge czekac 20 min a i tak sie nic nie zmieni
|
Cytat:
jakies inne propozycje?? |
Cytat:
Chyba ze problem jest w czyms innym...?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
jesli ktos chce, to moge wrzucic gdzies ten soundtrack, tylko jakies miejsce (chocby konto darmowe) potrzebuje:3msie:
[126 mb] |
Cytat:
wiekszość poleca ADANET ja sie łacze z czym popadnie, poprostu swoje musisz odczekac :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |