![]() |
Cytat:
|
Cytat:
po drugie - jeśli faktycznie znajdziesz oryginalne arkusze to nie bedziesz musiał się starać w piątek (?) bo i tak bedziecie pisać jeszcze raz (nie bedziesz jedynym, który do tego sie dokopie) po trzecie - weź sobie przykładowe arkusze i rozwiązuj, wyjdzie Ci to tylko na dobre. a tak na marginesie najmniej trzeba uczyć sięna matematyke :> ja nauczylem sie tylko sztandarowych dzialów i faktycznie np. było dużo wysokopunktowanych zadań z funkcji... zaś gdy z rachunku prawdopodobieństwa jakieś marne zadanko :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
akurat to jest strata czasu :D |
Heh, to jest najlepsze "info o przeciekach" :) .
Skad masz to ? Ale by byly jaja jakby bylo to na serio Pamietam jak paru kumpli 2-3 dni przed latali po forach i pisali, szukali info na temat matury :D :D :D nic innego nie robili. |
Ilość załączników: 1
Uwaga, Uwaga Przecieki Maturalne!
|
a mi napisala znajoma polonistka ;) hehe
|
Cytat:
A ile razy musiało się pisać bibliografie i plan prezentacji bo nauczycielka odrzuciła || |
Kole***380;anka mi napisz***281; prac***281;, ja musz***281; si***281; jej nauczy***263;. Jako, ***380;e noga jestem z polskie to w ***380;yciu bym prezentacji nie zrobi***322;.
|
to kto zdaje matur***281;? Ty czy kole***380;anka?
pono***263; zmiany by***322;y po to, ***380;eby nie by***322;o oszukiwania... |
Mnie kole***380;anka, przyznaj***281; si***281; bez bicia :)
Prezesik teraz matura nieco inaczej wygl***261;da. |
Cytat:
|
Cytat:
a teraz mam pytanie Kto wam pisal prace na ustny polski ? |
A stres ju***380; odczuwacie? Ja na chwil***281; obecn***261; nie ale obawiam si***281; tego, ***380;e dzie***324; przed b***281;d***281; ***347;wirowa***322;.
|
Szacunek dla Lady Agusi wymagany !
Ja chodzilem do VI LO . Ale w Twierdzy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |