![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
[OT] knajpy we Wrocku
jakie knajpy warto w Wrocku odwiedzić?
będe tam na dniach się szkolił i przydało by się uzupełnić szkolenie o jakieś przyjemności ![]() preferowane lokale o niezabijajacej cenie za napitki / tak ceny w okolicach piotkrowskiej z Łodzi / i "niedresowatej" muzie a moze Ktoś ma ochotę na browca? / jak zwykle mówię że tylko jednego ![]() pozdro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 09.08.2002 o godz. 20:15 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Re: [OT] knajpy we Wrocku
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Łaskobójca
![]() |
Mario znajdę i zapodam jakie było
![]() i tak będzie lipie niż wlodzi 2001 /piotrkowska jest krótka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ale sie qrde sqłem ![]() no to do rana ![]()
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Witam:-)
Nie wiem czy Twoje zapytanie jest jeszcze aktualne, ale jesli tak to... Piffko pszeniczne (o ktorym pisze kolega) to oczywiscie w Spizu na rynku. Wg mnie jest co najwyzej srednie, no ale jak kto lubi (innosc tej knajpki polega tez na tym ze do piffka dodaja chlebek ze smalcem). Inne lokale to np. Piwnica Stanczyka na rynku (calkiem calkiem), albo slynny Zielony Kogut przy operze (boczna Swidnickiej a Swidnicka to ulica od rynku:-)) tez calkiem calkiem. Poza tym jest cala masa "ogrodkow" na rynku i zawsze tam mozna sie "zalogowac". Pozdrawiam i milego "zwiedzania" Wroclawia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Łaskobójca
![]() |
już Rynek przetestowałem
![]() pszeniczne jest niepijalne / jak dla mnie /a ogródki są ql / ceny wyższe niż w łodzi jak ostatnio byłem ale jeszcze akceptowalne / mam teraz mała przerwę, ale od niedzieli zaczynam znów "zwiedzać" pozdro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 14.08.2002 o godz. 22:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |