![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maximedia
http://maximedia.pl/rtv/
Czy ktos z was kupowal, zalatwial cos w tym sklepie. Potrzebuje opinii o wiarygodnosci firmy, sposobie odbioru towaru (poza odbiorem wysylkowym) i inne.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja kupowalem w megamedia, kolega w maximedia - to dwoch gigantow jesli chodzi o agd przez net
obydwaj bylismy bardzo zadowoleni placilem gotowka przy odbiorze (ale przez ich blad - chcialem przelewem przed, zeby bylo taniej, ale oni sie pomylili, wiec i tak mialem taniej - w koncu ich blad) jak placil kolge - nie wiem dostawa - przyjezdza kurier, masz prawo przy nim rozpakowac sprzet po wniesieniu go do domu razem z kurierem, dopiero wtedy podpisujesz papiery i placisz slowem - super szybko i tanio (z tym szybko to zalezy od importera - tv mialem od reki, chyba na next dzien po zamowieniu, ale na mikrofale czekalem miesiac - bo panasonik obiecal ze przysle a tego nie zrobil... kilkanascie razy z rzedu... sklep przepraszal i tyle co mogl zrobic, oczywiscie proponowali onny sprzet jesli bym wolal...) i bezpiecznie ![]() o innych spobach odbioru towaru nie wiem - ale wystarczy zadzwonic albo wyslac emaila z prosba o kontakt - oddzwonia i wsio ustalisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Właśnie jestem na etapie zakupu pralki i porównując ceny z MM lub Avansem to mają drogo.
Ja polecam sklep internetowy Avans'u, ceny są niższe niekiedy o 15-20% od cen sklepowych. Zamawiasz przez internet i odbierasz w najbliżym sklepie po dużo niższej cenie. Dziwne ale prawdziwe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Kupilem pralke w Camcoo.com (firma miesci sie przy tej samej ulicy co Maximedia, wiec to to samo). Jestem bardzo zadowolony. Cena tego modelu pralki w Megamedia jest wyzsza o 160zl, a w sklepach o 400-500zl (MM i inne cuda wcale nie sa tanie).
![]() |
#5 | |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Cytat:
"Ceny podane w sklepie internetowym są ważne tylko w ofercie internetowej (nie obowiązują w sklepach stacjonarnych sieci Avans)." Więc, czy aby na pewno można odebrać w sklepie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
zdradzą pewną tajemnicę - w 'stacjonarnych' sklepach Avans dostaje się 10% rabatu - trzeba powiedzieć tylko, że się chce
![]() kupowałem mojej siostrze pralkę i dostałem taki rabat bez problemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
moim zdaniem totalny bezsens, niedługo będzie sie wszędzie chodziło i targowało o każdą złotówkę... będziemy negocjować z panią z piekarni ceny bułeczek z rana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.05.2010
![]() |
Cytat:
Ja jestem u nich stałym bywalcem praktycznie od samego początku, przyciągają mnie głównie fajne ceny, duża różnorodność co się łączy z wyborem wymarzonej rzeczy oraz bardzo dobra znajomość tego co sprzedają, odbiór osobisty a także UPS. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 24.05.2010 o godz. 23:39 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
I co, taka fajna praca? Bo szczerze, to nie za bardzo wierzę w tę reklamę...
Piszesz, że ceny fajne, że warto, bo się oszczędza, więc zajrzałem... W ciągu ostatniego miesiąca kupiłem 3 produkty i to w sklepach stacjonarnych, więc nie musiałem dodatkowo płacić za jakieś przesyłki. I jak to wyglądało cenowo? Mikser kupiłem dokładnie w tej samej cenie, blender już 20 zł taniej, a największe oszczędności jak się okazuje zrobiłem na odkurzaczu - całe 82 zł. No i gdzie te fajne ceny? Więc jeśli rzeczywiście nie pracujesz tam przypadkiem, to uważaj, bo robią z Ciebie jelenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ba, żeby to takie proste było powiedzieć "Jedź tam, zawsze największy wybór i rewelacyjny ceny". Niestety takiego chyba nie ma. Ale jak się czegoś szuka warto oprócz sklepów internetowych poprzeglądać te promo-gazetki marketów, czasami trafia się coś fajnego w dobrej cenie. Odkurzacz trafiłem na urodzinach oszołoma, blender wyrwałem na promocji w Realu, natomiast najwięcej zostawiłem na wyprzedażach w Saturnie (robocik, żelazko, monitor).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
![]()
![]() |