![]() |
Cytat:
No o to by trzeba się spytać mieszkańców Torunia czy prawda czy fałsz. |
Chyba nie zaczęła tego Wyborcza tylko jakaś inna. Pisalo o tym na początku tematu.
|
Cytat:
|
Cytat:
A od siebie powiem, że też coraz bardziej zaczynam traktować to jako fałszywą pogłoske. |
JAk ojczulek Rydzyk, to i Jankowski tez...
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=522969 A poza tym taki mały niuansik :) http://biznes.interia.pl/news?inf=523060 |
XvX obydwa linki były już podane wyżej
|
Sorry, nie chciało mi się czytać wszystkiego :)
|
a to nie wiem czy było, ale jeśli większość jest autentyczna to ja po prosru wymiękam bo teksty są niezłe
np. Cytat:
|
Ciapek dobre :spoko:
|
Dobre :spoko:
Cytat:
|
Cytat:
Pozwole to sobie wprowadzić w opis jako dawca linka hehehe ;) i ten najszybszy :) pozdro |
:spoko: można się pośmiać :haha:
Cytat:
|
big LOL !!
chyba zmienie stacje radiowa w kompie na maryja, lepsze od spontonow i rolowanych w zetce ;) |
@nimal daj namiary na RM w necie :>
|
@Mily666 - mam karte tv+radio i z tego slucham, nie mam zielonego pojecia ktore radia nadaja via net :(
|
|
Jestem pod wrażeniem :)
|
Chyba Ojciec Rydzyk zyskał jednego fana ;) Mily666 co się z Tobą porobiło ojojoj :) ;)
|
Ilość załączników: 1
A to widzieliście ? ;)
|
No, no, no, ładne alumki ;)
|
Rzeczywiscie, niczego sobie ;) :spoko:
|
Cytat:
Siem nawróciłem :> |
...no najwyższy czas ;)
|
Cytat:
Też byś mógł :> |
Kaznodzieja Mily666 :P
|
Cytat:
pozdro :spoko: |
To na jakie mam konto wplacac pieniążki ;)
|
"Kościół to jedyna dyktatura, jaka od dwóch tysięcy lat nie została obalona". Zbierał sobie księżulek całe życie, odłożył i ma. Nóż mi sie otwaiera, gdy słyszę takie nowinki o klerze....
|
Ilość załączników: 1
powinnni tego zabronić :haha:
|
Cytat:
:spoko: :> :D :haha: ^_^ |
eh, wczoraj dostalem emila, pewnie od Ojca Dyrektora, z prosba o datki na serwisowanie Maybacha... a mialsie nie psuc, biedy Ojciec Dyrektor, moze mu trzeba Roysa kupic, zeby bylnizawodny... ||
|
No ma ten Rydzyk trochę kasy - czytaj ma dużo sponsorów...
|
Cytat:
|
Cytat:
Trafiłem akurat na "telefony". Nie musiałem długo czekać, aby usłyszeć jak bardzo słuchacze tego Radia są w nie "wkręceni" niczym w sekcie. Głównym tematem oczywiście były pomówienia ad. Maybacha. Faktycznie to chyba blef, ale dzwonią polacy ze stanów i mówią, że ich miesięczne dotacje podnoszą o 50% i w ramach wsparcia w tych trudnych chwilach namawiają słuchaczy aby poszli w ich ślady. jeeeezu kochany! Tak jak my opłacamy miesięczne nasze opłaty, tak słuchacze radia maryja przekazują na ich konto pieniądze. Nie trzeba się długo domyślać ile zer jest na koncie tego radia. Nie mogą tym samym być dla nich dziwne pomówienia o zakupach luksusowych samochodów czy innych. Szok! Posłuchajcie sobie kiedyś tych telefonów i ich kochanych słuchaczy. |
Na stronie RM znalazłem link do audycji w mp3:
4h 13min ^_^ Jak na razie dotarełm do 90 minuty i dotychczs wszsytko było odnośnie tego Maybacha. Ta audycja przekonała mnie o kilku rzeczach: 1. Ten Maybach to chyba rzeczywiście ściema. 2. Sami księża w RM są nie głupi i (podobnie jak opluwani przez nich dziennkiarze) wypowiadają sie tak, aby nie można było im nic zarzucić, jednak sugerują ludziom co mają z tym zrobić. I potem dzowni tak doktor habilitowany, który za przeproszeniem pier--- same bzdury. 3. W RM Rydzyka kreuje się jak... Boga, albo przynajmniej stworzyciela. Cytat: "Pan mu porostu zazdrości, że ojciec dyrektor stworzył radio i ma tak wielu zwolenników" 4. Ta audycja to jedno wielkie pranie mózgu (4h na temat jednego pomówienia ??? ). 5. W RM jest na pewno dużo wierzących osób, które mają czyste sumienie i są porzekonani, że służa wyłacznie dobry i ewangelizacji, ale nie wiedzą, że RM ma drugie dno i że delikatnie mówiąc mija sie z celem... 6. RM to najbardziej stronnicze radio, ani razu nie dano szansy wypowiedzenia się osób, które są zwolennikami teorii maybacha (równie absurdalnej, jak teorie ogólnopolskiego spisku przeciw RM głoszone przez wszystkich "znanych gości") Zapraszam do wysłuchania audycji: http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/20...07.22.rn21.mp3 58 MB 04:13:26 |
@ciapek te telefony są cenzurowane, w tym radiu już nie nadają na żywo no może poza mszami typu Rydzyk Show.
i jeszcze dowcipas: wchodzi o. Dyrektor do salonu Maybaha i siada za kierownicą najdroższej limuzyny. Podchodzi sprzedawca i o.Dyrektor ozdywa się do niego: -Bóg zapłać. Na to sprzedawca: -Mam 3 słowa do ojca prowadzącego.... |
Cytat:
Chyba dałeś się wyprać :> |
Cytat:
Tutaj działa też reakcja odwrotna, cokolwiek ktoś wymysli o RM, to od razu ludzie to łykają. Jest strasznie mało faktów na temat Maybacha! Wszystko zostało nagłośnione, ale jedynie Gazeta Pomorska uważa, że ma świadków na to. Ludzie, jakby Maybach jeździł po Poznaniu, to jest niemożliwe, żeby widziały go 2 sooby i NIKT nie zrobił zdjęcia, albo filmu. Jak już mówiłem jest za mało faktów, a ja do takich plotek (podobnie jak do tych z RM) mam sceptyczne nastawienie. Co do audycji, to słsysząłem ja jakiś gość mówił, że jak wpłacamy 10 zł, to teraz będizemy wpałcać 15 zł !!! Takie deklaracje były pszczane nie raz... czyżby to przypadek :). Rydzyk powinien odpalić działkę tym z Pomorskiej za taką reklamę RM :). |
hmmmm... bez kłótni proszę. Pierwszy ty też na pewno na początku myślałeś że ten Maybach to prawda, XvX ty też tak myślałeś. Wszyscy tak myśleliśmy bo jesteśmy narodem który żyje w kraju afer.
Pozdro |
@Pierwszy - ty wogóle jakiś się stałeś źle nastawiony do ludzi.
Łapiesz każdego za słówka, wyciągasz wnioski, których niktby nie wyciągnął... wyloozuj i czy ktoś się dał wyprać to on wie sam najlepiej nie wyciągaj wniosków za kogoś kto posłuchał sobie tego Radia. |
Fajna oferta MM ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
@Ciapek @XvX: postaram się już nikogo "nie łapać za słówka" - w tym wypadku nie mogłem się oprzeć || Miało to być w ramach żartu... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09. |