![]() |
Tez wyslalem.
Ale dyskutowalismy o tym meczu z kolegami i jeden z kolegow wlasnie wspomnial jak to Lokomotiw gralo z Milanem. Takze to mi sie nie podobba "modelki" z Lazio tylko kombinuja aby zrobic jakis przekret. |
o to co znalazlem w necie :czytaj:
Cytat:
|
Lazio bało się, że przegra i odpadnie, więc w ten sposób opóźniło tylko ten fakt...pewnie wysłannik uefa dostał kopertę...
|
Cytat:
|
O ile w ogóle dojdzie do meczu 5 marca. Na niektórych serwisach są wiadomości, że tegoż dnia Lazio gra rewanż w półfinale pucharu Włoch z Romą, a według jakiegoś tam przedstawiciela federacji włoskiej tego meczu nie da się przełożyć.
Wygląda na to, że Lazio nie chce grać z Wisłą. Ciekawe jak to się wszystko zakończy? |
"Wisła Kraków chce rozegrać, przełożony na 5 marca, mecz rewanżowy czwartej rundy Pucharu UEFA z Lazio Rzym w Krakowie. Jest gotowa postawić namiot nad całą murawą boiska z nagrzewaniem, by odmrozić płytę. Ewentualnie proponuje pięć innych stadionów."
No cikawe co z tego wyjdzie! Pewnie makaroniarze powiedzą że znowu wyporzyczyli samolot na jeden dzien;p |
Heh jasne, nie da sie grac, ladna sciema. Oczywiscie ze sie da, tylko te makaronowe dupki nie sa przygotowane i nie chca sie totalnie skompromitowac. Jestem wiecej niz wkurzony (( :-o :boks: ale i tak jestem swicie przekonany, ze bez wzgledu na morawe pogode i przeciwnika moja kochana Wisełka i tak sobie poradzi :)
|
a ja zacytuje bardzo znany tekst:
Cytat:
Cytat:
|
Ja powiem tylko tak ****a mac :cisza: Ten ****** Listkiewicz nic nie robi .Boniek mial racje to jest nygus .A ten kretynski usmieszek Listkiewicza ?? Przeciez za takie cos powinni w wiezienu zamykac .
Wedlug mnie mozna bylo zagrac 8) .Pretensje mozna miec tez to Wlochow - Macho w damskich majteczkach :D .A mial byc taki piekny wieczor i noc :'( :'( :'( :'( :( |
Podobno Wisła ma jeden dzień na znalezienie stadionu - to prawda?
|
K**** JE**NE H*JE CO ICH POPIER**LIŁO !!
******* NIGDY NIE BYLEM TAK WKUR***NY ! |
Popieram przedmówcę!!!!!!
Walkower dla Wisły... ...ma być |
Lazio boji sie kompromitacji :klnie: :klnie: :klnie: makaroniarze (( :boks:
|
5 marca w Krakowie na Wiśle
|
No szkoda ,wielka szkoda a tak się zapowiadało ...:cisza:
A może ktoś wie ...na kiedy i gdzie został przesunięty...>?< .................................;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:03. |