Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Meczu nie bedzie !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/meczu-nie-bedzie-17632/)

Weron 01.03.2003 14:05

Tez wyslalem.
Ale dyskutowalismy o tym meczu z kolegami i jeden z kolegow wlasnie wspomnial jak to Lokomotiw gralo z Milanem.
Takze to mi sie nie podobba "modelki" z Lazio tylko kombinuja aby zrobic jakis przekret.

Y@nkee_PL 01.03.2003 13:55

o to co znalazlem w necie :czytaj:
Cytat:

Ludzie! Mam wielką prośbę (pomysł powstał po skandalu który wywołało UEFA odwołując mecz Wisła-Lazio). Ktoś wymyślił, żeby wysyłać na adres UEFA całą masę listów protestacyjnych (może tego być nawet kilkadziesiąt tysięcy w ciągu 2-3 dni). Oczywiście efektem tego będzie zatkanie ich serwerów, ale to oczywiście nie jest już nasz problem. Wysłać kilka listów każdemu wolno. W końcu od tego jest internet. Tak więc moja (nie tylko moja) prośba jest taka: wyślijcie po dwa listy (jak ktoś chce to może wysłać więcej) na adres: info@uefa.com Teksty (opracowane przez "specjalistów") zamieszczam poniżej. Dla lepszego efektu, roześlijcie tego maila wszystkim swoim znajomym, oni też niech roześlą swoim i w ten sposób, goście z UEFA dostaną w ciągu 3 dni korespondencję od co drugiego Polaka. Mam nadzieję, że będzie tego więcej niż stron w traktacie akcesyjnym. I nie ważne czy ktoś jest kibicem piłkarskim czy nie. Pozdrawiam.

Tekst 1. We, Polish fans of football and Wisla Krakow in particular, protest against the occurances of February 27, 2003. The decision of postponing the second;leg match of Wisla against S.S. Lazio was not only infuriating to Polish football fans but also hardly understandable to any reasonably thinking human being. There are clear evidences that UEFA matches are allowed to be played on even worse pitches than Wisla. Take Lokomotiv Moscow; game in Champions League for an example. The evening game played by two Wisla teams proved us clearly that THE KRAKOW PITCH WAS PLAYABLE. This leads us to a few very uncomfortable doubts about objectivity of UEFA representatives and referees involved in those accidents. We fear that influential people behind Lazio have tried to use shadowy pressure to deviate the result of the postponed match. We worry that S.S. Lazio;s good, world; famous name is being put in danger by using such unfair and low tricks. That also refers to good name of UEFA itself. We protest against such acts and we hope that whatever pitch will be chosen; the game will be fair and the winner will be the better team; not the wealthier one.

Tekst 2. As faithful fan of Wisla Cracow I protest against the UEFA's delegate dishonourable decision. Game could and should be played. Club Lazio Roma should be punished with severe financial penalty and should lose by a walkover, for refusal to play that game ( which result is anyway obvious...... Wisła will win ! ) Wisla Cracow's fan.
PS. Ja juz wyslalem :chytry:

camfo 01.03.2003 13:41

Lazio bało się, że przegra i odpadnie, więc w ten sposób opóźniło tylko ten fakt...pewnie wysłannik uefa dostał kopertę...

tomgoo 28.02.2003 16:21

Cytat:

djc napisa***322;(a)
O ile w ogóle dojdzie do meczu 5 marca. Na niektórych serwisach są wiadomości, że tegoż dnia Lazio gra rewanż w półfinale pucharu Włoch z Romą, a według jakiegoś tam przedstawiciela federacji włoskiej tego meczu nie da się przełożyć.
Wygląda na to, że Lazio nie chce grać z Wisłą. Ciekawe jak to się wszystko zakończy?

obawiam się , że zakończy się sądem....

djc 28.02.2003 16:01

O ile w ogóle dojdzie do meczu 5 marca. Na niektórych serwisach są wiadomości, że tegoż dnia Lazio gra rewanż w półfinale pucharu Włoch z Romą, a według jakiegoś tam przedstawiciela federacji włoskiej tego meczu nie da się przełożyć.
Wygląda na to, że Lazio nie chce grać z Wisłą. Ciekawe jak to się wszystko zakończy?

tomgoo 28.02.2003 15:48

"Wisła Kraków chce rozegrać, przełożony na 5 marca, mecz rewanżowy czwartej rundy Pucharu UEFA z Lazio Rzym w Krakowie. Jest gotowa postawić namiot nad całą murawą boiska z nagrzewaniem, by odmrozić płytę. Ewentualnie proponuje pięć innych stadionów."
No cikawe co z tego wyjdzie!
Pewnie makaroniarze powiedzą że znowu wyporzyczyli samolot na jeden dzien;p

murt 27.02.2003 23:35

Heh jasne, nie da sie grac, ladna sciema. Oczywiscie ze sie da, tylko te makaronowe dupki nie sa przygotowane i nie chca sie totalnie skompromitowac. Jestem wiecej niz wkurzony (( :-o :boks: ale i tak jestem swicie przekonany, ze bez wzgledu na morawe pogode i przeciwnika moja kochana Wisełka i tak sobie poradzi :)

kizio 27.02.2003 18:43

a ja zacytuje bardzo znany tekst:
Cytat:

"Złej baletnicy i rombek u spódnicy przeszkadza"
a w tym przypadku
Cytat:

Złym piłkarzom i stadion przeszkadza :D

kapsel 27.02.2003 18:36

Ja powiem tylko tak ****a mac :cisza: Ten ****** Listkiewicz nic nie robi .Boniek mial racje to jest nygus .A ten kretynski usmieszek Listkiewicza ?? Przeciez za takie cos powinni w wiezienu zamykac .
Wedlug mnie mozna bylo zagrac 8) .Pretensje mozna miec tez to Wlochow - Macho w damskich majteczkach :D .A mial byc taki piekny wieczor i noc :'( :'( :'( :'( :(

Franc 27.02.2003 18:36

Podobno Wisła ma jeden dzień na znalezienie stadionu - to prawda?

sayan 27.02.2003 17:59

K**** JE**NE H*JE CO ICH POPIER**LIŁO !!

******* NIGDY NIE BYLEM TAK WKUR***NY !

Gorzala 27.02.2003 17:55

Popieram przedmówcę!!!!!!
Walkower dla Wisły...

...ma być

Pawel_k 27.02.2003 17:51

Lazio boji sie kompromitacji :klnie: :klnie: :klnie: makaroniarze (( :boks:

Zetoxa 27.02.2003 17:35

5 marca w Krakowie na Wiśle

Maciej 27.02.2003 17:20

No szkoda ,wielka szkoda a tak się zapowiadało ...:cisza:

A może ktoś wie ...na kiedy i gdzie został przesunięty...>?<

.................................;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:03.