Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.06.2009, 14:29   #1
Infernus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.06.2009
Posty: 3
Infernus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Medion MD 81460

Witam kupiłem radio Mediona MD 81460 . Posiadam Astre I i mam tam wejscie ISO (ktore pasuje do radia ) + Antene . Lecz radio ma jeszcze 2 kable czerwony i bialy i nie wiem co z nimi robic bo nigdzie w okablowaniu w aucie nie ma na nie miejsca sa wymagane do podlaczenia? czy wystarczy ze podepne pod ISO radio i bedzie grac?
Infernus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.06.2009, 14:42   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
 
Data rejestracji: 30.11.2004
Posty: 39,007
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie ma instrukcji do tego radia?
Podejrzewam, że są to kable do podłączenia dodatkowego zasilania, tak aby radio działało bez kluczyka... ale tylko gdybam, w instrukcji musi coś być.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.06.2009, 15:14   #3
Infernus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.06.2009
Posty: 3
Infernus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to jest tak do radia wchodzi kostka taka malutka i na niej sa wszytskie kable ... one sie ciagnal do ISO lecz oddzielnie luzem w tamtej kostce obos iso wisza dwie takie zatyczki biala i czerwnona byc moze ze do dodatkowego ttak jak mowisz.
PS
radio powystawowe brak instrukcji
Infernus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.06.2009, 15:25   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
 
Data rejestracji: 30.11.2004
Posty: 39,007
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zobaczyłem w instrukcji po niemiecku i wychodzi na to, że to kable do podłączenia zewnętrznego wzmacniacza.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.06.2009, 15:49   #5
Infernus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.06.2009
Posty: 3
Infernus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
czyli wystarczy ze podlacze kostke ISO? bo anteny i tak nie bede podlanczal poniewaz nie dosc ze jest ulamana to kabel do niej koncowka wtyczka odcieta
Infernus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
MD => PC (zapis audio) Fooby Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio 1 04.07.2008 18:30
radio medion md 9060 Hanusia Off topic 3 14.04.2006 20:06
Jak skopiowac pliki z MD zeby nie byly w formacie atrac3 Sliwass Off topic 4 30.04.2005 14:35
notebook Medion MD 42200 namor Off topic 2 17.04.2005 15:53
Medion to, czy Pioneer mohikanin Napędy optyczne DVD 1 24.01.2005 00:48


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.