Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   mega lol:D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mega-lol-d-42283/)

B@rtek 07.11.2004 10:36

Cytat:

Napisany przez Turboni
wiesz jak odwolaja to sie bede z nimi klucil mam potwierdzenie i chce moje plytki za ktore zaplacilem 0 :)

Ja też :taktak:

P.S.
Widzieliście, ze zostały 2 sztuki :haha:

Turboni 07.11.2004 10:37

a jak nie beda mieli tyle sztuk to nie dadza cos innego tej samej klasy :)

B@rtek 07.11.2004 10:38

Cytat:

Napisany przez Turboni
a jak nie beda mieli tyle sztuk to nie dadza cos innego tej samej klasy :)

Plextora 716A :D

Turboni 07.11.2004 10:38

tez moze byc :)

Macio.Men 07.11.2004 10:41

Wziąłem 3. ;)

pozdrowienia

szafran1988 07.11.2004 10:41

lol zmienilu juz cene n 1400 :D

B@rtek 07.11.2004 10:42

Cytat:

Napisany przez szafran1988
lol zmienilu juz cene n 1400 :D

Taaa napewno :haha:

Turboni 07.11.2004 10:44

nie ma cie teraz rozwodzic nad tematem w poniedzialek sie wszystko wyjasni najpozniej we wtorek :)

B@rtek 07.11.2004 10:45

Cytat:

Napisany przez Turboni
nie ma cie teraz rozwodzic nad tematem w poniedzialek sie wszystko wyjasni najpozniej we wtorek :)

A co tu wyjaśniać?

Czekamy za płytami :taktak:

Podjadę jutro do prawnika, zapytać się co jakby nie chcieli wysłać :D

Bartez 07.11.2004 11:14

Podobna sytuacja była na interii z płytami CD. Ktoś się pomylił i dał przecinek nie tam, gdzie trzeba i za 20 płyt było coś koło 20 PLN, zamiast 200. Jednak interia to zignorowała i anulowała zamówienia. Tak samo będzie pewnie w tym przypadku.

B@rtek 07.11.2004 11:30

Cytat:

Napisany przez Bartez
Podobna sytuacja była na interii z płytami CD. Ktoś się pomylił i dał przecinek nie tam, gdzie trzeba i za 20 płyt było coś koło 20 PLN, zamiast 200. Jednak interia to zignorowała i anulowała zamówienia. Tak samo będzie pewnie w tym przypadku.

Mozliwe, że też tak właśnie będzie :smutny:

Turboni 07.11.2004 11:45

ale w mysli prawa zlozenie zamowienia i otrzymanie potwierdzenia jest laczace obie strony do wywiazania sie z umowy

B@rtek 07.11.2004 11:46

Cytat:

Napisany przez Turboni
ale w mysli prawa zlozenie zamowienia i otrzymanie potwierdzenia jest laczace obie strony do wywiazania sie z umowy

Zgadza się :D

Smartek 07.11.2004 11:46

jakby co to macie screena : http://starzak.eu.org/~smartek/asus-promocja.jpg
powodzenia :)
pozdro ;)

Turboni 07.11.2004 11:50

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

tez zrobilem screena :D
no i oczywiscie mam wydrukowane potwierdzenia mailowe a reszta siedzi ladnie w skrzynecce :)

gallus 07.11.2004 11:50

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

Błędny link :P
a to poprawny :D http://starzaki.eu.org/~smartek/asus-promocja.jpg
A płytki sobie nie kupuje :fiu: :cisza:

kodziu 07.11.2004 13:06

Szkoda że turboni idziesz w poniedziałek :/ Bo sie kapną i mi nie wyślą :ASD
Jakby co to ktoś odstąpi jedną :P

woitas 07.11.2004 13:17

tak sobie pomyślałem, że nie będę chamem i pójdę z nimi na ugodę.
dadzą mi 1 płytę w tej cenie i zapominamy o sprawie :P

kodziu 07.11.2004 13:38

Cytat:

Napisany przez woitas
tak sobie pomyślałem, że nie będę chamem i pójdę z nimi na ugodę.
dadzą mi 1 płytę w tej cenie i zapominamy o sprawie :P

Hehehe. JA też sie zgadzam :P
Jedna, a dwie co za róznica. Gorzej jedna a zero to już troche boli :(

memorando 07.11.2004 13:51

pojde z nimi na ugodę zamiast 37 płyt wystarczt najnowsza wersja athlona 64 pod socket 939 reszty nie trzeba ||

B@rtek 07.11.2004 13:57

Cytat:

Napisany przez memorando
pojde z nimi na ugodę zamiast 37 płyt wystarczt najnowsza wersja athlona 64 pod socket 939 reszty nie trzeba ||

@memo, ale się rzuciłeś na tą promocję :taktak:

37 sztuk :haha:

Turboni 07.11.2004 14:05

Cytat:

Napisany przez kodziu
Szkoda że turboni idziesz w poniedziałek :/ Bo sie kapną i mi nie wyślą :ASD
Jakby co to ktoś odstąpi jedną :P

ja odstapie :)

moge isc z nimi tez na ugode ale jeszcze nie wiem jaka :D

B@rtek 07.11.2004 14:08

Cytat:

Napisany przez Turboni

Ja chcę płytę główną za ok. 350zł to mi wystarczy :D

Lepiej to niż nic :taktak:

Turboni 07.11.2004 14:12

a ja nie chce nowa plyte pod athlona , proca i grafe no i moga ranu dorzucic :D
inaczej nie ide na ugode :)

B@rtek 07.11.2004 14:13

Cytat:

Napisany przez Turboni
a ja nie chce nowa plyte pod athlona , proca i grafe no i moga ranu dorzucic :D
inaczej nie ide na ugode :)

Nie idziesz na ugodę i bierzesz 12 sztuk Asusa :D

Turboni 07.11.2004 14:14

juz troche wiecej niz 12 :D

B@rtek 07.11.2004 14:17

Cytat:

Napisany przez Turboni
juz troche wiecej niz 12 :D

Ja mam zmówione 3 :taktak:

andrzejj9 07.11.2004 14:34

Cytat:

Napisany przez Bartez

Wiesz, może być dokładnie tak samo, bo i z punktu widzenia sklepu niewiele więcej można zrobić. Pytanie jednak, jak zareagują na to osoby, które zamówiły. Mają jednak prawo egzekwować to, co jest im należne, tylko, że wszyscy zwykle odpuszczają. Dlatego memorando liczę na Ciebie - Ty się sądów nie boisz i możesz rzeczywiście coś z tym zrobić :)

ps: Sam bym sobie zamówił i trochę się potem z nimi pobawił, ale nie mam tam konta, a na taką jedną awanturkę to szkoda mi zakładać.
'

Turboni 07.11.2004 14:38

ja tez bede walczyl o swoje jutro zanim pojde do nich odwiedze urzad ochrony konsumenta i dowiem sie co i jak zeby ich moc odrazy postraszyc :D

woitas 07.11.2004 15:14

liczymy na ciebie.
tak sobie pomyślałem - jednak wolałbym grafę ati x800 xt 256mb :P

kodziu 07.11.2004 15:15

Cytat:

Napisany przez Turboni

Gdybym nic nie dostał mam nadzieje że coś przyślesz :] Trzymam Cię za słowo :)

JA w ramach ugody chciałbym Abit An7 i bartka M2500+ :spoko: (będzie dla niech troche taniej) :>

pawelblu 07.11.2004 17:08

Witaj

Twoje zamówienie nr 23132/2004 z dnia 2004-11-06 16:21:44 zmieniło status.
Poprzedni status: Nowe
Nowy status: Anulowane

Uwagi handlowca: z oczywistych względów

Pozdrawiamy

Sklep internetowy
www.komputronik.pl

PS. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie.

--------------------------------------------------------------------------------

Witaj
Twoje zamówienie nr 23132/2004 z dnia 2004-11-06 16:21:44 zmieniło status. Poprzedni status: Nowe
Pozdrawiamy
Sklep internetowy
http://www.komputronik.pl

PS. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie.

andy 07.11.2004 17:10

hehe niezle sie rozpedziliscie.
@memo ty z tymi 37 sztukami to mozesz sklepik otworzyc :lol: Dajcie znac w poniedzialek jak sie skonczylo. Ciekawy jestem.

kodziu 07.11.2004 17:16

Witaj

Twoje zamówienie nr 23191/2004 z dnia 2004-11-07 10:07:15 zmieniło status.
Poprzedni status: Nowe

Pozdrawiamy

Sklep internetowy
www.komputronik.pl

Co to ma znaczyć?? Ja mam to samo!!

B@rtek 07.11.2004 17:22

Mam to samo :smutny:

No to pisze do nich, ze złożyłem zamówienie i domagam sie towaru.

Mam screen shoty i potwierdzenie :D

kodziu 07.11.2004 17:25

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Mam to samo :smutny:

No to pisze do nich, ze złożyłem zamówienie i domagam sie towaru.

Mam screen shoty i potwierdzenie :D

Ale syf sie zrobił, Jakby co to ja jestem z tobą :P

Remix 07.11.2004 17:32

Witam!

Hahahaha - wiedzialem na samym poczatku, ze tak bedzie... przeciez to bylo oczywiste, ze te zamowienia nie beda zrealizowane i tak, jak juz pisalem mozecie ich co najwyzej pocalowac w du** po zaden UOKiK ani Rzecznik ds. OK tutaj nic nie zdziala.

ps. to moj 2,222 post :)

Bartez 07.11.2004 17:33

No to po zabawie ;)

Zgodnie z prawem, firma ma 14 dni na odmowę realizacji zamówienia. Po drugie, wg definicji prawnej, cena to kwota większa od zera wyrażona w jakiejś walucie.

memorando 07.11.2004 17:39

Cytat:

Napisany przez Bartez
No to po zabawie ;)

Zgodnie z prawem, firma ma 14 dni na odmowę realizacji zamówienia. Po drugie, wg definicji prawnej, cena to kwota większa od zera wyrażona w jakiejś walucie.

ale mam prawo wytoczyć im sprawę że zamowilem mobo a przez nich stracilem cenny czas na zamowienie i zgodnie z prawem wygram z nimi na razie prawnik szuka punktu zaczepienia:D muszą podać podać przyzynę na piśmie mi że odwolali więc mnie ten mail nie obchodzi:)

Turboni 07.11.2004 17:42

dokladnie :)
bede walczyl o moje zamowienia :)

B@rtek 07.11.2004 17:44

Ja też :D

Bartez 07.11.2004 17:49

Cytat:

Napisany przez memorando
ale mam prawo wytoczyć im sprawę że zamowilem mobo a przez nich stracilem cenny czas na zamowienie i zgodnie z prawem wygram z nimi na razie prawnik szuka punktu zaczepienia:D muszą podać podać przyzynę na piśmie mi że odwolali więc mnie ten mail nie obchodzi:)

Nie wygrasz. Złożenie zamówienia przez Ciebie nie jest równoznaczne z jakimś zobowiązaniem sklepu. Po złożeniu zamówienia dostałeś potwierdzenie, że zamówienie zostało przyjęte i jest rozpatrywane. Poza tym, to co napisałem wcześniej o cenie.

Turboni 07.11.2004 17:49

jutro ide dokladnie sie dowiedziec co i jak mam zalatwiac :)

B@rtek 07.11.2004 17:52

Cytat:

Napisany przez Turboni

Czekamy na wieści ze sklepu :taktak:

kodziu 07.11.2004 18:26

Cytat:

Napisany przez Turboni

Tylko zdaj dokładny raport z rozmowy :/
Jak ktoś tu coś zdziała to niech da znać :)

REi 07.11.2004 18:36

dostalem mail ze zamowienie z oczywistych wzgledow anuluja ;(

czero 07.11.2004 19:55

Cena ulegla zmianie, juz nie ma zera ;).
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11414

Turboni 07.11.2004 19:58

1. Umowy zawierane z konsumentem bez jednoczesnej obecności obu stron, przy wykorzystaniu środków porozumiewania się na odległość, w szczególności drukowanego lub elektronicznego formularza zamówienia niezaadresowanego lub zaadresowanego, listu seryjnego w postaci drukowanej lub elektronicznej, reklamy prasowej z wydrukowanym formularzem zamówienia, reklamy w postaci elektronicznej, katalogu, telefonu, telefaksu, radia, telewizji, automatycznego urządzenia wywołującego, wizjofonu, wideotekstu, poczty elektronicznej lub innych środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), są umowami na odległość, jeżeli kontrahentem konsumenta jest przedsiębiorca, który w taki sposób zorganizował swoją działalność.";

czyli to potwierdzenie jest umowa miedzy mna a komputronikiem
wiec to oni zrywaja umowe i nie wywiazuja sie z niej
:)

Remix 07.11.2004 20:15

Witam!

To nie jest umowa, a jedynie potwierdzenie przyjecia zamowienia - nie jest ono zobowiazujace dla sklepu do wykonania danego zamowienia - moga zawsze odmowic wykonania zamowienia.

Po drugie to co pisal Bartez o cenie.

I wreszcie po trzecie... czy naprawde jestescie tak naiwnia, aby sadzic, ze ktokolwiek otrzyma cokolwiek od tego sklepu za darmo?
Ludzi opamietajcie sie bo powoli robicie z siebie posmiewisko... mozecie zakladac sprawy w sadzie, ale i tak je przegracie i stracicie tylko kase i czas.
NIKT nie dostanie ZADNEGO sprzetu od komputronika ZA DARMO i NIC na to NIE PORADZICIE.

epol 07.11.2004 20:25

Ilość załączników: 1
Ja tak sobie tylko czytam ta dyskusje i nic sie nie odzywam, bo po co...

A najsmieszniejsze jest z tego wszystkiego to:

Turboni 07.11.2004 20:29

cena taka - 0 byla przez cala sobote

kodziu 07.11.2004 20:42

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

To nie jest umowa, a jedynie potwierdzenie przyjecia zamowienia - nie jest ono zobowiazujace dla sklepu do wykonania danego zamowienia - moga zawsze odmowic wykonania zamowienia.

I wreszcie po trzecie... czy naprawde jestescie tak naiwnia, aby sadzic, ze ktokolwiek otrzyma cokolwiek od tego sklepu za darmo?
Ludzi opamietajcie sie bo powoli robicie z siebie posmiewisko... mozecie zakladac sprawy w sadzie, ale i tak je przegracie i stracicie tylko kase i czas.
NIKT nie dostanie ZADNEGO sprzetu od komputronika ZA DARMO i NIC na to NIE PORADZICIE.

Jak sie chłopaki postarają to pewnie da się coś zrobić :spoko:

Remix 07.11.2004 21:29

Witam!

Ja bym sobie nadziei nie robil i im tez...

Trzeba patrzec na rzeczy realnie, to potem nie ma rozczarowania.

andrzejj9 07.11.2004 22:48

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

Nie jest naiwnym ktoś, kto oczekuje, że inna osoba weźmie odpowiedzialność za błędy, które popełniła. Być może macie rację jeśli chodzi o cenę i potwierdzenie zamówienia (chociaż nie wiem, jak jest naprawdę), ale nie widzę naiwności w tym, że ktoś chce walczyć o swoje. Zwłaszcza już po takim mailu, jaki osoby zamawiające dostały. Podanie jako przyczyny: "Z oczywistych względów" przyznam, że trochę mnie zdenerwowało i dopiero teraz zacząłbym rzeczywiście się zastanawiać, jak można by dalej poprowadzić sprawę. Co innego gdyby sklep do każdego klienta wysłał imiennego maila z wyjaśnieniem i przeprosinami. Ale że tak nie zrozbił, to jestem za tym, aby poniósł konsekwencje za swoje błędy.

Turboni 07.11.2004 22:57

dlatego jutro ide do urzedu ochrony konsumenta zeby dowiedziec sie jak to dalej rozegrac :)
a co narazie nie mam roboty wiec moge sie poklucic mam czas :D

pawelblu 08.11.2004 10:50

Cytat:

Napisany przez Turboni
dlatego jutro ide do urzedu ochrony konsumenta zeby dowiedziec sie jak to dalej rozegrac :)

W gruncie rzeczy to mam pomysl na robote - klocenie na zlecenie :D

Taka firma zatrudniajaca pracownikow ktorzy kloca sie za swoich klientow - wszyscy sa zadowoleni oprocz klotniobiorcy :)

kodziu 08.11.2004 18:44

Cytat:

Napisany przez Turboni

Już myślałem że sie poddaliście :P
Jednak został jakiś samuraj. Ostatni ale zawsze jest :D

andrzejj9 19.11.2004 22:02

Przed chwilą wpadł mi w ręcę artykuł dotyczący przepisów prawnych i była tam sytuacja w pewien sposób podobna do tej tutaj. I wynikało z niego jasno:

1) Umieszczając na stronie opis przedmiotu, wraz podaną cenę firma zgałsza ofertę

2) Składając zamówienie klient wysuwa propozycję zawarcia umowy

3) Firma wysyłając potwierdzenie zamówienia - przyjmuje zgadza się na jej warunki i tym samym umowa zostaje zawarta

Od tego momentu klient ma pełne prawa żądać jej realizacji, także na drodze sądowej. Dodatkowo jeżeli udowodni, że z braku realizacji poniósł jakieś szkody, może również domagać się ich zadośćuczynienia.

Tak więc panowie - prawo stoi po Waszej stronie i możecie się domagać realizacji zgłoszonych przez Was zamówień. Na Ciebie memorando liczę, ale może znajdzie się ktoś jeszcze, kto nie będzie się bał spróbować :)

Turboni 19.11.2004 22:03

ja zlozylem sprawe do urzedu ochrony konsumenta i czekam co z tego wyniknie :)

memorando 19.11.2004 22:15

Cytat:

Napisany przez Turboni
ja zlozylem sprawe do urzedu ochrony konsumenta i czekam co z tego wyniknie :)

mi piszą że jestem glupi to oskarżylem ich o znieslawienie:D

epol 21.11.2004 12:03

Cytat:

Napisany przez memorando
mi piszą że jestem glupi to oskarżylem ich o znieslawienie:D

Kto Cie obraża???

memorando 21.11.2004 12:26

Cytat:

Napisany przez epol
Kto Cie obraża???

komputronik:D

epol 21.11.2004 12:56

Cytat:

Napisany przez memorando
komputronik:D

Aha, tez tak potem pomyslalem.

Mam nadzieje ze dasz znac jak to sie skonczy.

woitas 21.11.2004 13:41

napisałem im coś takiego (poza cytatem odpowiedniego paragrafu):

W dalszym ciągu nie otrzymałem odpowiedzi, więc jutro sprawę kieruję
do właściwego organu.
dodatkowo wniosę o zadośćuczynienie z powodu strat poniesionych
poprzez niewywiązanie się z umowy.

1) Umieszczając na stronie opis przedmiotu, wraz podaną cenę firma zgałsza ofertę
3) Firma wysyłając potwierdzenie zamówienia - przyjmuje zgadza się na jej warunki i tym samym umowa zostaje zawarta

dzisiaj idę do znajomego, jest prokuratorem.
dowiem się, gdzie i jak uderzyć.

Turboni 21.11.2004 13:47

no to walczymy dzielnie :)

juz nas jest 3 :)

andrzejj9 21.11.2004 13:49

Cytat:

Napisany przez woitas
napisałem im coś takiego (poza cytatem odpowiedniego paragrafu):

W dalszym ciągu nie otrzymałem odpowiedzi, więc jutro sprawę kieruję
do właściwego organu.
dodatkowo wniosę o zadośćuczynienie z powodu strat poniesionych
poprzez niewywiązanie się z umowy.

dzisiaj idę do znajomego, jest prokuratorem.
dowiem się, gdzie i jak uderzyć.

He he :spoko:

Ale wiesz, ja powoływałem się na jakiś artykuł, w którego wiarygodność co prawda nie wątpię, ale można było jeszcze znaleźć odpowiednie przepisy i zawrzeć je w tej wiadomości. To zawsze robi lepsze wrażenie ;)

W każdym razie życzę powodzenia. Co prawda uważam, że pomyłka może się zdarzyć każdemu i nie zawsze warto się jej chwytać i korzystać z cudzego nieszczęścia, jednak odpowiedź komputronika na Wasze zamówienia była po prostu hamska i wkurzyła mnie, dlatego kibicuję Wam w dalszej sprawie :)

Sam żałuję, że nie zamówiłem i nie mogę się teraz z nimi użerać, ale nie jestem tam zarejestrowany, a dla jednej sprawy nie chciało mi się zakładać konta.

Powodzenia ! :)

woitas 21.11.2004 14:16

mógłbym pójść z nimi na ugodę.
zamiast towaru mogą mi wysłać to:
Radeon X800 Pro Sapphire Toxic 256 MB DVI + VIVO BOX
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13762 :P

co mi szkodzi popytać się?
gdybyśmy byli w usa, wygraną mielibyśmy w kieszeni.

andrzejj9 21.11.2004 14:32

Cytat:

Napisany przez woitas
mógłbym pójść z nimi na ugodę.
zamiast towaru mogą mi wysłać to:
Radeon X800 Pro Sapphire Toxic 256 MB DVI + VIVO BOX
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13762 :P

co mi szkodzi popytać się?
gdybyśmy byli w usa, wygraną mielibyśmy w kieszeni.

W Polsce też masz, tylko tutaj musisz dochodzić swoich praw. Liczyć się z tym, że proces, jeśli do takiego będzie musiało dojść (a zapewne będzie) trwać będzie przynajmniej pół roku (po takim czasie możesz zwrócić uwagę o opieszałość sądu), Twój pozew prawdopodobnie zostanie odrzucony i będziesz się musiał odwoływać, a w ostateczności oddać sprawę do Genewy. Ale wtedy wygrasz, nie ma siły - prawo stoi po Twojej stronie i żadna interpretacja tego nie zmieni.

Turboni 21.11.2004 14:37

ja zlozylem jak wczesniej pisalem sprawe do urzedu ochrony konsumenta pani powiedziala mi ze jest to sprawa do wygrania tylko trzeba czekac okolo 2 miesiecy na ich interwencje.
wiec czekam

a jeszcze jedno urzad ochrony konsumenta bedzie wystepowal w moim imieniu na droge sadowa :)

DreamCrusher 21.11.2004 16:00

w sumie to mam to jeszcze potwierdzenie w mailu i moglbym z nimi powalczyc ale nie mam kasy na ew. rozprawy...

andrzejj9 21.11.2004 16:06

Cytat:

Napisany przez zuk4u
w sumie to mam to jeszcze potwierdzenie w mailu i moglbym z nimi powalczyc ale nie mam kasy na ew. rozprawy...

Koszty sądowe płaci przegrany, i chyba dopiero po rozprawie trzeba je pokryć. Zresztą, w przypadku sprawy o około 600 złotych koszty nie byłyby wysokie.

pawelblu 21.11.2004 16:30

Hm a moze by turboni powiedzialby dokladnie co i jak i zrobilismy pozew zbiorowy :)

Wieksza szansa na wygranie.

Turboni 21.11.2004 17:06

zadzwonilem do babeczki powiedzialem jej cala sprawe tzn jak to wygladalo - powiedzialej ze mam wszystkie maile i zdiecia strony ich z cena i ze mam tez zdiecia jak zamowilem. jakie potwierzenia dostalem.
ona na to zeby dokladnie jej to jeszcze raz opisac w mailu i wyslac wszystko ze wszystkim co mam bo z tego co jej powiedzialem to oni sie nie wywiazali z umowy skoro dostalem potwierdzenie ze zlozylem zamowienie.
no i kazala czekac tak do 2 miesiecy i jak nie zalatwia tego normalnie z komputronikiem to oni wnosza sprawe do sadu w moim imieniu i dalej tez sie tym zajmuja :)

andrzejj9 21.11.2004 17:19

Cytat:

Napisany przez Turboni
zadzwonilem do babeczki powiedzialem jej cala sprawe tzn jak to wygladalo - powiedzialej ze mam wszystkie maile i zdiecia strony ich z cena i ze mam tez zdiecia jak zamowilem. jakie potwierzenia dostalem.
ona na to zeby dokladnie jej to jeszcze raz opisac w mailu i wyslac wszystko ze wszystkim co mam bo z tego co jej powiedzialem to oni sie nie wywiazali z umowy skoro dostalem potwierdzenie ze zlozylem zamowienie.
no i kazala czekac tak do 2 miesiecy i jak nie zalatwia tego normalnie z komputronikiem to oni wnosza sprawe do sadu w moim imieniu i dalej tez sie tym zajmuja :)

Otóż to :) :spoko:

Turboni 21.11.2004 17:27

i tak kazdy jak chce zlozyc sprawe do urzedu ochrony konsumenta to musi zrobic to do swojego wojewodzkiego.
podam dla zainteresowanych dla osob ktore mieszkaja w warszawie.
827-76-37 lub 826-17-12 ul.Gorskiego 7
a w Pruszkowie:
758-86-63 lub 758-67-61 ul.Drzymały 30 p. Jolanta Markowska

ja zlozylem w warszawie bo mam meldunek warszawski i nie wazne ze mieszkam teraz w pruszkowie
:)

B@rtek 21.11.2004 17:40

@Turboni jak wygrasz to wyślesz mi jedną płyte? :D

U mnie w Koninie chyba nie ma UOPiK :smutny:

Najbliżej to chyba w Poznaniu :D

Smartek 22.11.2004 21:50

http://www.infoglob.pl/sklep/podzesp...3494/opis.html

a patrzcie na to? znalazlem calkiem przypadkowo - co oni z tymi asusami? moze firma zlecila podanie 0zl w kazdym sklepie komputerowym? :haha:
pozdro ;)

Japer 22.11.2004 22:00

no za calkiem przyzwoita sunke chca go opchnac...pokusilbym sie...gdyby to sprzedawal 3 lata temu :-P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42.