![]() |
no ładny wałek || dlatego nigdy nic niekupiłem- nie kupię - i nie bede kupował na allegro ;)
|
ehehe no walek jest z tym C5
widzialem to juz na forum jakims motoryzacyjnym u nas to norma, ze wypadkowe auta sprzedaje sie jako bezwypadkowe.... |
Cytat:
bo koleś który był pierwszym właścicielem i sprzedał to auto...jest użytkownikiem JoeMonster. W komentarzach jest napisane, na 3 albo 4 stronie |
Cytat:
aczkolwiek auto czy inne moto-cokolwiek trzeba ogladnac i oodpalic fo takt |
Cytat:
|
Cytat:
|
ee tam, walek, normalka nie walek, tyle tylko, ze to na jaw wyszlo. myslicie, ze te graty z zachodu to sa w lepszym stanie do nas sprowadzane ? zeby kupic auto uzywane trzeba sie naprawde na tym znac, zeby nie dac sie oszukac, moim zdaniem trzy/czwarte ofert sprzedazy aut wyglada w ten sposob.
|
Cytat:
"Otóż auto do dnia crashu było w 100% bezwypadkowe - jeszcze na gwarancji. Na pieknej polskiej drodze, po wyjsciu z zakrętuprzy ~50km/h nagle samo zaczęło sie obracać, jedno 360 i zaczęło drugie, potem był nasyp z którego siłą rozpedu auto zsuneło się odwracając kołami w górę Odkupił je w stanie widocznym w mojej galerii blacharz Citroena i zrobił dla siebie, nic nie klepał, wszystko wymieniał. Po roku sprzedaje/sprzedał. Jedyne co moge mu zarzucić to okreslenie "bezwypadkowy", dwa kolejne są jaknajbardziej trafne: - Stan techniczny i wizualny idealny. - Serwisowany w ASO Citroen bo na ta chwilę auto własnie takie jest/było A do wszystkich forumowiczów prosba o NIE mieszanie mnie z błotem, auto sprzedałem ponad rok temu jako powypadkowe, do Umowy dołączone fotki stanu jak w galerii, z tego co wiem po naprawach przeszło wszystkie wymagane badania i zwrócono, mnie zatrzymany, Dowód Rejestracyjny. Takze ewentualne bluzgi za "opis auta" kierować bezpośrednio i JEDYNIE do sprzedającego!!!" @mp666 Wiem jak wygląda sprawa ze sprowadzanymi, bo rok temu rodzicie chcieli sprowadzić A4, ale wyszło tak, że kupili nową Toyotę Avensis z salonu i wyszło ich to taniej niż sprawdzanie rozbitego A4 :D |
Cytat:
Mr_spock III własciecielowi nalezy pozyczyć nie tak szerokiej jak kretej drogi bo ten citroen to juz na pewno nie trzyma zbierznosci :) i na kretej na pewno bedzie mu lepiej jechac, |
Cytat:
Cytat:
Ostatnio kupiłem kadrycz do drukarki po korzystnej cenie ;) |
Witam!
wal jak ch**, ale ladnie go wyklepali... zdolni blacharze byli :D |
Cytat:
|
wiecie co jest najweselsze???
jedyny wypadek tego auta polega prawdopodobnie na tym, że komuś zginął taki c5 i teraz ma numery i tablice od tego crasha. :| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:11. |